Skript Paylaşımı Banlama Topu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hyperrz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.833
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok basit bir skript olmuş açıkcası ve üzüldüm. Geliştirmelisin. Örneğin direkt olarak "/admin-ekipmanı" yazdığın zaman yetkiliye 1 adet blaze çubuğu 1. slota ve sağ tıklayınca oyuncuya uyarı olarak yıldırım çarpsın ve title olarakta ekranına "Kurallara uy, yoksa ban yersin!" yazısı çıksın, 4. slota dediğin gibi eğer kurallara uymadıysa "Ban topu" gelsin ve oyuncuyu bu şekilde banla. 6. slota oyuncunun hile mi değil mi emin olmak için bir tane ghast göz yaşı gelsin ve oyuncuya sağ tıklayınca spectator moduna geçip oyuncunun içine girip onu rahatlıkla izleyebilsin yetkili. 7. slota izleyicilikten çıkma gelsin ve son olarak 9. slota ise "Ekipmanları sil" diye bir nether yıldızı gelsin onada sağ tıklayınca ekipmanlar geri kaldırılsın. Bu tür şeyler yaparken "Yaptım bitti, gitti" kafasında olma. Nasıl geliştirebilirim? Kafasında ol. Ben her zaman yaparım.:)
Bak ne güzel fikir kendin yapıp paylaşabilirsin

güzel bir skript

Fena değil eline sağlık geliştirilebilir.

Sıradışı bı skript denemek lazim

Merhaba, forum kuralları gereği skript veya eklenti paylaşımlarınızda en az 3 adet görsel bulundurmanız gereklidir, gereksinimler 24 saatin ardından sağlanmadığı takdirde konunuz arşive taşınacaktır.

Mantıklı Bir Skript Olmuş! ama kick için kullanılsa yada 2 slime topu olsa 1 tanesi ban 1 tanesi kick olsa belki daha güzel olabilirdi
NOT: tabi bu benim düşüncem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl