Skript Paylaşımı Banlama Topu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hyperrz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.833
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hyperrz

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
19
Minecraft
Hyperrz,DeadKat,Hyperrzx

Discord:

๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001

Gereksiz olarak düşünülebilir ama parkurdayken veya koşu yarışı yaparken yetkilinin yavaşlamasını engellerler ki öbür oyuncuları gözünden kaçırmasınlar direk üstüne sağ tık yaptığında çalışır kick olarak kullanmak daha iyi olabilir ki onları ayarlarsınız

Kod:
command /banlamatopu [<player>] [<number>]:
    permission: op
    trigger:
        give a slimeball named "&bBanlama topu" to arg-1

on rightclick on entity with slimeball:
    if tool's name is "&bBanlama topu":
        execute player command "/ban %entity%"
        send "&c%entity% banlandı"

bunun yerine sunucuya hile koruması eklese daha iyi olmazmı

Gayet güzel ve yararlı.​

Güzel bir fikirmiş, eline sağlık.

Seninde belirtmiş olduğun gibi yararlı olup olmaması sahi tartışılır ancak bu tür etkinlikler için ideal ve ayarlanabilir olduğunu söyleyebilirim ?

Gayet güzel, başarılı.

teşekkürler

değişik bir skript ellerinize sağlık

Güzel fikirmiş, başarılar! :enteresan: <3

Çok basit bir skript olmuş açıkcası ve üzüldüm. Geliştirmelisin. Örneğin direkt olarak "/admin-ekipmanı" yazdığın zaman yetkiliye 1 adet blaze çubuğu 1. slota ve sağ tıklayınca oyuncuya uyarı olarak yıldırım çarpsın ve title olarakta ekranına "Kurallara uy, yoksa ban yersin!" yazısı çıksın, 4. slota dediğin gibi eğer kurallara uymadıysa "Ban topu" gelsin ve oyuncuyu bu şekilde banla. 6. slota oyuncunun hile mi değil mi emin olmak için bir tane ghast göz yaşı gelsin ve oyuncuya sağ tıklayınca spectator moduna geçip oyuncunun içine girip onu rahatlıkla izleyebilsin yetkili. 7. slota izleyicilikten çıkma gelsin ve son olarak 9. slota ise "Ekipmanları sil" diye bir nether yıldızı gelsin onada sağ tıklayınca ekipmanlar geri kaldırılsın. Bu tür şeyler yaparken "Yaptım bitti, gitti" kafasında olma. Nasıl geliştirebilirim? Kafasında ol. Ben her zaman yaparım.:)

Oldukça kullanışlı olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl