Bana yardım edebilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 499
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

Nice

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben normal hiç bir bilgiye sahip bireyin az çok yazılım biliyorum Java mava sallıyorum sonoyuncudur crsftrisedir veya başka ünlü sunucular gibi sunucu nasıl açabilirim aranızda paket satan varmı ? Dediğim gibi hiç bir bilgim yok bana yardım edebilecek paket satın alabileceğim veya bana plugin kurmayı falan öğretebilexek bir baba yiğit var mı?

Arkadaşlar ben normal hiç bir bilgiye sahip bireyin az çok yazılım biliyorum Java mava sallıyorum sonoyuncudur crsftrisedir veya başka ünlü sunucular gibi sunucu nasıl açabilirim aranızda paket satan varmı ? Dediğim gibi hiç bir bilgim yok bana yardım edebilecek paket satın alabileceğim veya bana plugin kurmayı falan öğretebilexek bir baba yiğit var mı?
Paket satın alsan bile yönetmesini, güncellemesini bilmediğin için bu tarz bir şey yapmamanı öneririm.

Forumda bir sürü satıcı konusu vs. var, onlara bak?

Eğer hedeflerin ciddiyse bu işi en baştan oğrenip yavaş yavaş yukarıya çıkman şart, paket satın almakla falan olmaz, bu işe harcıyacak yüzbinlerin varsa o başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl