Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBana Profesyonel Biri Skript Anlatabilirimi ?
Gerçekten Çok Merak Ediyorum. Yani Ac Çok ilgim Var Ancak Bu İşte Profesyonelleşmek Daha İyi Paylaşımlarda Bulunarak TÜRK Serverlerini Geliştirmek İstiyorum.
NOT: VİDEO İZLEDİM ANCAK ÇOĞU İNSAN 1-2 VİDEO ÇEKİP BIRAKMIŞ O YÜZDEN BURAYA BU KONUYU AÇTIM YANİ YOUTUBE'Yİ KULLANDIM
Gerçekten Çok Merak Ediyorum. Yani Ac Çok ilgim Var Ancak Bu İşte Profesyonelleşmek Daha İyi Paylaşımlarda Bulunarak TÜRK Serverlerini Geliştirmek İstiyorum.
NOT: VİDEO İZLEDİM ANCAK ÇOĞU İNSAN 1-2 VİDEO ÇEKİP BIRAKMIŞ O YÜZDEN BURAYA BU KONUYU AÇTIM YANİ YOUTUBE'Yİ KULLANDIM
Dostum skript aslında biraz deneme-yanılma gibi birşey. Yani deneyerek öğreniyorsun herşeyi. Sana tavsiyem başkalarının yapmış oldukları skriptleri indirip incele test et uğraş. Birde skript addonlarının ne işe yaradığını falan araştır. Merak ettiklerin olursada burda konu açarsın yardımcı oluruz. Unutma ingilizcenin iyi olması lazım. Skriptte temel ingilizcedir.