Bana pre verebilecek varmı pre çok istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Demir IRDE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demir IRDE

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
IRDE

Discord:

irmak1001

tabi size bana pre alın demiyorum bedava pre alan arkadaşların bir sürü presi oluyormuş banada versinler 1 tane sadnjhsajkdhsdka dc de bekliyorum

tabi size bana pre alın demiyorum bedava pre alan arkadaşların bir sürü presi oluyormuş banada versinler 1 tane sadnjhsajkdhsdka dc de bekliyorum
Ah be kankam, bende çok isterdim eskiden. Fakat kimse sana bedavaya güzel bir premium vermez. Sen en iyisi kendin para biriktir minecraft.net üzerinden satın al 1 adet premium.

Bende istiyorum:(

Ücretsiz sistemler var reklam karşılığı verir bunlardan alabilirsin ama bunlar tek sana onu vermez. Birden fazla kişiye verir ve bunlar sürekli banlanır. Benimde böyle girişimim oldu fakat elimde kalanları çoğu banlı premium yani bence hazır bayram da geliyor biriktir ve minecraft.net'den satın al ve kullan.

Şakaysa komik değilse daha komik

dostum tutumun çok yanlış insanlardan böyle şeyler istememelisin bir sürü çekiliş var onlara katılabilirsin ayrıca küçük bir araştırma yaparak uygun fiyatlı hesap bulabilirsin

E-pin satış siteleri genelde her hafta çekiliş düzenliyor onlara katılabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl