Bulundu Bana Kanat Skripti Yaparmısınz Yemek Degil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreBeySYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.344
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreBeySYT

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Minecraft
BySouza

Discord:

bysouza

Bu Skript Nasıl Diyosanız Söle /kanatal diyince arkaya blok şeklinde kanat gelecek Bunu Yapan Olursa Alta Yaza Bilirmi

Blok olarak değilde IrfanMW paketinde kullandığımız plugin olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile efektli şekilde yapabiliyorsun:
b5a5f166fa96279a990b07766fabe204bc12828f

Elinizde bir örnek olarak fotoğraf var mı çünkü blokla tam olarak nasıl yapılcak anlamadım.

Bu Var Sag Tarafa Bakarsan

maxresdefault.jpg

internette bulunabilen scriptler değilmi zaten bunlar

Bu Tarzdaki Scriptler internette bulunmasi mümkün olmayan scriptler Bynovem Yani Devrim Kendi Sunucusuna Kodlamış Oldugu Scriptler bu tarz farklı farklı scriptleri var ne yazık ki internette paylaşmıyor[DOUBLEPOST=1494426257,1494426189][/DOUBLEPOST]
Bu Skript Nasıl Diyosanız Söle /kanatal diyince arkaya blok şeklinde kanat gelecek Bunu Yapan Olursa Alta Yaza Bilirmi
Konuyu Baltalamak Gibi Olmasında bu adamin scriptlerini bende arıyorum bulmanın veya yapılmasının mümkünatı yok. elimde bir kod vardı kod yaklaşık 1000 satırı geçik adam paylaşmıştı 2014'te Yapabilen Kişi Ağır İşsizdir :D Onun Yerine Efectli Kanat Kullanabilirsin.

ByNovem adlı kişinin yaptığı zaten skript değil eklentidir. Kendisi java kodlamayı bilen işsizlerden olduğu için böyle şeyler yapıyor :)
Ayrıca Novem'in yaptığının tıpa tıpını bulmanız imkansız. Bir ihtimale belki iyi bir java kodlayan birisini bulup ücretli kodlatabilirsiniz veya yukarıdaki arkadaşların önerdiği eklentileri kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl