Çözüldü Bana Java Plugin Yazmayı Öğreten Developer Aranır !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnesMT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.542
  • Etiketler Etiketler
    java
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesMT

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Merhaba, Ben Enes NickName ile EnesMT,
Benim Sunucum Var.8 Aydir Acik Genel 20 Online Ile Ilerliyor.
Pluginleri Tek Ben Editliyorum.Artik Piyasa Plugin Indirmek,Paralı Plugin Satın Almak ve Başkalarına Kodlatmaktan Bıktım.
Eğer Developersanız Bana Javayi Güzelce Skypedan Öğretin.
"Türkler Bencildir." Karşılık Olarak Size Sunucumda Developer Veririm. Hem Anlatımınla Senin Kişiliğini Öğrenirim.
Skypemi Herkese Vermiyorum.Bu Konuya Mesaj Atın Belki Ekler Konusuruz. Lutfen Samimi Ve Kibar Biriyseniz Ulaşın.

Kendin öğren.
Kimse sana hiçbir çıkarı olmadan haftlarca ders veremez. İnternette videolar var onları izle.
Anlamadığın küçük kısımlar olursa konu aç. Yardımcı oluruz.
Ama hiçbir şey anlamadım diyorsan. Devam etme.

Internette Araştırıyorum Ilklerde Anlamıyordum Sonradan Ise Mesela Adama import edecek onda import kısmı çıkıyor bende çıkmıyor şimdi yorum atsam cvplamıyorlar sebebi o[DOUBLEPOST=1442085121,1442085087][/DOUBLEPOST]hem çıkar olarak yazdigim gibi Developer veririm sunucumda.

Senin durum vahim. Hiç başlama bence.

(import sorunu için bukkit yükllemelisin.)

Bukkit API seçiyorum ama spigot olur mu

Merhaba,
İngilizceye ağırlık verin, çünkü hem kodlarken hem de bir şey ararken çok lazım olacaktır.
Kaynak olarak Karahan Buhan gerçekten iyi anlatıyor ve size göredir.
Tavsiyem Ingilizce kaynaklarla çalışın.
Umarım yardımcı olmuştur ve her kelimeye büyük harfle başlamayı bıraksanız çok iyi olur çünkü java ile uğraşırken bu büyük hatalara sebebiyet verebilir.
- Procon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl