Bana Dizi Önerin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

Merhaba forumumuzun güzel insanları :D
Bu aralar dizi kıtlığındayım ve zaman öldüremiyorum. Çok mu dizi izledin falan derseniz o kadar çok denemez ama kendime hitap eden dizi bulmakta zorlanıyorum. Çok uzun kesitli olmayan tadımlık ve kafa bulandırmayan konulara sahip dizi önerilerinizi bekler hepinize iyi günler dilerim.

Söz
Savaşcı
Sen Anlat Karadeniz
Şevkat Yerimdar

ben bunları izliyorum.

Söz
Savaşcı
Sen Anlat Karadeniz
Şevkat Yerimdar

ben bunları izliyorum.
Şu an kanser oldum. Kör oldum öleceğim birazdan :d Bu 4 dizi de birbirinden saçma. Bence cüce katliamı(Ufak Tefek Cinayetler) ve Jet Sosyete(Saçma Ama Komedi) izlemeni tavsiye ederim :d He internetten izleyejem felan dersen Şahsiyet adlı diziyi öneririm.

Eğer senaryosu güzel olsun diyorsan , SÖZ Dizisini öneriririm. İlk bölümünden beri izliyorum ben. Sende ilk bölümünü tamamıyla izlersen diğer bölümleride hemen izleyebilir, gunumuzdeki 40. Bölüme kadar gelebilirsin.

Şu an kanser oldum. Kör oldum öleceğim birazdan :d Bu 4 dizi de birbirinden saçma. Bence cüce katliamı(Ufak Tefek Cinayetler) ve Jet Sosyete(Saçma Ama Komedi) izlemeni tavsiye ederim :d He internetten izleyejem felan dersen Şahsiyet adlı diziyi öneririm.

Her insanın zevki aynı olamaz. ;)

Yabancı dizi olarak sana Lucifer, Stranger Things, Rick and Morty, South Park ve Prison Break önerebilirim. Ama Türk dizisi arıyorsan tv de tek izlediğim Türk dizisi BÖRÜ.

Kısa tek sezondan oluşan bir yabancı dizi önerebilirim,The end of the ****ing world,konusu psikopatik bir aşk hikayesi içeriyor düşündüğün aşk dizilerine benzemiyor.Bende neden,nasıl başladım bilemedim başlarda banada tuhaf gelmeye başlamıştı ama sıkıntını alır götürür.

Smokey izledim ya tam benim tarzımda o işte sonrasında başka dizi izleyemedim.Bu arada yoğunluk yabancı dizi olursa sevinirim dostlar. Televizyondan izlemek tercihim değil Şahsiyet başarılı ama içlerinde ona büyük ihtimal bakıcam.

Smokey izledim ya tam benim tarzımda o işte sonrasında başka dizi izleyemedim.Bu arada yoğunluk yabancı dizi olursa sevinirim dostlar. Televizyondan izlemek tercihim değil Şahsiyet başarılı ama içlerinde ona büyük ihtimal bakıcam.
Benim dediklerime baktın mı ?

Benim dediklerime baktın mı ?
Çoğu izlediğim ve bildiğim diziler Stranger Things dışında ona internetten baktım çok linç girişimi var diziye netflix üzerinden izleyebilirim ama büyük ihtimal bakacağım dizilerden oda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl