Tanıtım Bambuların arasında... | Minecraft Seed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.442
Minecraft
emrearik
mc-tr.png

Koskocaman bambuların arasında bir şey var?!
Bir de yakından bakalım.
Son zamanlarda 12 tane 1 yazınca güzel bir köy ve kaynakların arasında dünyada doğuyorsunuz ve bende bundan yola çıkarak rastgele bir seed keşfettim. Madem 12 tane 1'den güzel bir köy çıkıyor, neden 12 tane 2'den bir şeyler çıkmasın? Bence gayet mantıklı bir neden.

Dünyayı 1.14.4 sürümünde açtım. Sanırım 1.14 ve üzerinde oluşturursanız bambuları ve o gizli yeri görebileceksiniz. Peki neresi bu "gizli yer"? Gizli yer dediğim; bambuların ve uzun ağaçların arasında kamufle olmuş tuzaklı bir tapınak. İçerisinde 1 açıkta 1'de gizlenmiş olarak sandıklar bulunuyor. Dikkat edin, hem karanlık hemde gizlenmiş tuzaklar mevcut.

mc-trs.png

Tapınağın yanı sıra hemen ön kapısında devasa bir maden kaynağı bulunuyor. Metrelerde uzanan derin madende lapis, redstone, kömür, demir, altın ve elması kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Aslında kolaylıkla dediğime pek aldanmayın; canavarlara yem olabilirsiniz, kaçacak yeriniz olmayabilir. Ayrıca yanınızda mutlaka pusula ve torch olması gerekiyor, yoksa kayıp olabilir ve yolunuzu bulamayabilirsiniz.

mc-ss.png

Al eline kazmanı, yap torchunu, bul demirini sonra yap pusulanı ve güzel bir madencilik macerası ile Minecraft hayatta kalma mücadelene bambaşka bir hava kat. Seed'i direkt olarak kopyalamak isterseniz: 222222222222

Başlığı ritimli bir şekilde okudum :D Eline sağlık konu güzel olmuş

Başlık harika, kendimi film'de sandım :)

Başlığı okuduğum zaman kendimi oyun içinde buldum. Bu arada konuyu okumaktan bile zevk aldım :)

Şimdi orada senle bi kestane kesip akşamları ateşin üstünde bekletip yeriz olur mu?
Neden olmasın?

Başlığı ritimli bir şekilde okudum :D Eline sağlık konu güzel olmuş

Başlık harika, kendimi film'de sandım :)
Bambuların Arasında, 20 Kasım 2020'de vizyonda.

Başlığı okuduğum zaman kendimi oyun içinde buldum. Bu arada konuyu okumaktan bile zevk aldım :)

Yorumlarınız için teşekkürler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl