Bulundu Balıkçı / Balık sistemi plugin önerisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rashly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rashly

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

apollii

Merhaba arkadaşlar,

Sunucum için lag yapmayan ve kolay ayarlanabilen bir balık plugini arıyorum.Ayarlaması kolay olsun, gereksiz özelliklerle şişirilmiş olmasın ve lag yapmasın istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum aşağıdaki özelliklere sahip olan yada olmayan bir plugin paylaşırsanız sevinirim ücretli olması sorun değil satın alırım.

Düzenlenebilir balık/ödül listesi
Basit config ayarları
Performans dostu

Merhaba arkadaşlar,

Sunucum için lag yapmayan ve kolay ayarlanabilen bir balık plugini arıyorum.Ayarlaması kolay olsun, gereksiz özelliklerle şişirilmiş olmasın ve lag yapmasın istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum aşağıdaki özelliklere sahip olan yada olmayan bir plugin paylaşırsanız sevinirim ücretli olması sorun değil satın alırım.

Düzenlenebilir balık/ödül listesi
Basit config ayarları
Performans dostu
CustomFishing, LiteFish, EvenMoreFish eklentilerine bakabilirsiniz. Üçüde birbirinden güzel oyun mekanikleri olan eklentilerdir, türkçeleştirmesini yaptığınızda pek bir ayara gerek kalmıyor.

CustomFishing, LiteFish, EvenMoreFish eklentilerine bakabilirsiniz. Üçüde birbirinden güzel oyun mekanikleri olan eklentilerdir, türkçeleştirmesini yaptığınızda pek bir ayara gerek kalmıyor.
CustomFishing hoşuma gitmedi değil hocam bakacağım diğerlerinede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl