ilovemaju
ilovemaju
İllaki olur ya hemen olacak diye bir şey yok zaman vermek lazım Discord kanalınız varsa oradan da duyuru geçi veriin geçmediysenizyoğ yav insanlar baksın diye yazdım 3 gündür başvuru yapan yoğ
memocan1112
var ama duyuru atmadim sanirim atim yinedeİllaki olur ya hemen olacak diye bir şey yok zaman vermek lazım Discord kanalınız varsa oradan da duyuru geçi veriin geçmediyseniz
ilovemaju
Forum üstünden de konunu her gün aynı saat de öne çıkar gören dikkatini çeken olur belki yinevar ama duyuru atmadim sanirim atim yinede![]()
ilovemaju
memocan1112
tamam abey Allah razı olsunKonunun en üst sağ köşesinde Öne çıkar butonu var ona basınca oluyor her gün onlarca mesaj konu açıldığı için senin konun çok aşağalara düşüyor o butona her gün aynı saatde batığında en yukarıya çıkıyor
ilovemaju
memocan1112
abey basıyorum ama çok hızlı basıyorsun diyor hata veriyirEkli dosyayı görüntüle 293756
Burada öne çıkarttığında tekrardan ne zaman çıkartabileceğinde görebiliyorsun
ilovemaju
Ricaa ederim ne demek başka soruların varsa sorabilirsintamam abey Allah razı olsun
ilovemaju
1 Kere bastıysan zaten öne çıkmış oluyor ardı ardına bastığın için hata veriyordur bi süre bekledikten sonra basmayı dene basmadıysan eğerabey basıyorum ama çok hızlı basıyorsun diyor hata veriyir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!