Bakımda - [ PLAY.CRAFTBRIDGES.TK ] | Emek Skyblock | 1.8X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Omer92

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Minecraft
CraftBridges

Discord:

ÖMER#0001

play.craftbridges.tk
1.8-1.8.9
Emek Skyblock

1640209287885.jpeg

1640209327950.jpeg

SUNUCUMUZDAN GÖRSELLER

1640209400590.png

1640209428839.png

1640209494614.png

1640209538756.png

1641757400168.png

play.craftbridges.tk
1.8x
Emek Skyblock

Son düzenleme:
Haritalarınızı yabancılar tarafından yapılmış bir pakette de görmüştüm umarım paketi satın almışsınızdır. Oyuncu hedefleyen bir sunucuysanız sistemlerinizi artırmalı ve konunuzda daha detaylı bahsetmeniz iyi olur.

Haritalarınızı yabancılar tarafından yapılmış bir pakette de görmüştüm umarım paketi satın almışsınızdır. Oyuncu hedefleyen bir sunucuysanız sistemlerinizi artırmalı ve konunuzda daha detaylı bahsetmeniz iyi olur.
Önerilerin ve yorumların için teşekkür ederim. Haritayı internetten bi siteden buldum beğendim ve kullanmaya başladım. Konuda, bilinen sistemler olduğu için bahsetme gereği duymadım. Sistem olarak ne ekleyeceğim konusunda fikirleriniz varsa duymak isterim teşekkürler.

Öncelikle merhabalar ilk değinmek istediğim konu tasarımınız çok sadece ve kötü duruyor ve aynı zamanda hem haritanız alıntı hem de eklenti paketiniz alıntı bundan dolayı başarılı olacağınızı pek sanmıyorum iyi forumlar :)

Öncelikle merhabalar ilk değinmek istediğim konu tasarımınız çok sadece ve kötü duruyor ve aynı zamanda hem haritanız alıntı hem de eklenti paketiniz alıntı bundan dolayı başarılı olacağınızı pek sanmıyorum iyi forumlar :)
Tasarım kötü güncellemeyi düşünüyorum, harita alıntı evet, yukarıdaki yorumda belirttim harita güzel kendimiz daha iyisini yapamayız zaten, harita yaptırmayıda şuan düşünmüyorum, eklenti paketi bana ait onu söyleyeyim bu çıkarımı nasıl yaptın bilmiyorum ama bence satıcı olduğun için bu yorumları yapabileceğini düşünüyorsun senden birşeyler almayan sunucular başarısız oluyor heralde yinede teşekkürler iyi günler :)))

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl