Bakıma Alındı YarıOP Factions güncellemesi! | AssassinsCraft.keyubu.com | TR Lokasyon | Factions | İlgili Yetkililler |

Lütfen Oylayın (Eleştirilerinizi yorumlarda bekliyorum)

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BgR4U

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
1 Aylık sıkı çalışma sonucu sunucuyu açıyoruz!

IP : AssassinsCraft.keyubu.com

Websiteden Kayıt: AssassinsCraft.denince.biz

Ram: 8gb Hosting: Keyubu (20 gün içinde i9 9900K canavar sunuculara geçmeyi planlıyoruz!)

Evet arkadaşlar 4 yıldır yoktum buralarda. Ben yokken oyuncu kitlesi p10 v10 la başlamaya alışmış, veya eski kaliteli kitle yok. Servere gelen herkes OPFaction olmadığı için çıktı, bazıları da zorla op faction yap dedi, Yarıp OP yapalım madem dedik. Şuan kapalı server.

Peki ne bu sunucu? Eski zamanların kasılması zor ve eğlenceli sunucularını özledik tabiki. Biz de neden açmıyoruz dedik ve ortaya bu sunucu çıktı. Evet kasılmak zor demiştik, öyle de! Öyle hemen sunucuya girdim p4 setle başlayayım yok bizde. VIPlere P15 vs gibi saçmalıklar da yok. Herkes emek vererek bir şeyler elde etmeli, edecek. Yoksa bu oyunun ne tadı olur ne tuzu.

Mapler:

Mapler %100 bize aittir. Lobi yi 4 yıl önce bizzat kendi yapmıştım eski sunucum için, diğer bütün haritaları da 2 arkadaşımla beraber 1 aylık süreç içinde yaptık.
Pluginleri de tek başıma yaptım, tabiki 4 yıl aranın vermiş olduğu bi mağara adamlığı olabilir üstümde, atladığım bir sistem vs olabilir, söylemeniz yeter, oylamaya koyarız, ekleriz.

Eventler:

Her hafta Cumartesi akşamı 1 haftalık VIP çekilişi
Pazar , Salı, Perşembe günleri Parkur eventi - Kazanana VIP+ kiti
Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri oyun parası çekilişi

Peki bu kadar anlattın VIPler ve Oyuncular için açılışa özel bir şey yapıyor musun ?

Tabiki! 10 Mayısa kadar alınan VIP lerde +1 ay bizden hediye. 10 Mayıs - 31 Mayıs arası alınan VIPlere +15 gün hediye!
/discord dan bana ulaşıp papara ile yapacağınız VIP alışverişlerinde +5 gün hediye!

Ramazan boyunca her gece saat 2 de random event!

İyi Güzel Server Açılmış Ama bunun Kapanışı Nasıl olcak??

Hah güzel yakaladın arkadaşım, o konuda kafan rahat olsun. VIP satılmasa bile sunucunun kapanma riski yok! Sunucuyu hobi olarak açıyorum.

Peki biz kimiz? Ben yani BgR4U
Factions oynamaya 5 yıl önce başladım ve 4 yıl önce de kendi çapımda Factions sunucusu açıyordum. Bu 4 yıl arada CS:GO ve PUBG ye toplam 5000 saat harcadım derken minecraft diye bir oyunun olduğunu bile unutmuştum. Ancak ramazanın yaklaşmasıyla arkadaşlarımla sahura kadar minecraft oynama anılarımız canlandı ve sunucu açmaya karar verdik. 1 aydır çalışıyoruz ve sınıf arkadaşlarım olan 110kgramos ve Whiskeyy'in de özellikle haritalarda çok büyük yardımlarıyla sunucumuzu açtık!

Neyse konuyu dağıtmayalım dimi. Size biraz serveri gezdiriyim en iyisi:

Burası Spawnımız, 4 yıl öncesinde yaptığım bu spawna tamirhane , büyü alanı vb. de ekleyip sunucumuzda kullanmaya karar verdik.

DZ16ay.png

Burda da lapisimiz var, sunucularda görmeye alışık olduğumuz kuvars,nether ikilisini ben de kullandım, hoşuma gidiyor ne yapayım farklı bişey yapmadım:)

FzR59C.png

Sırada orman var, bu buildde tüm odunları teker teker yerleştirdim içini Mimarımız Whiskeyy yaptı. Bence çok da güzel oldu.

ZEiHiN.png
o2ZmBH.png

Gelelim PvP arenalarımıza: 2 tane arena yaptık, biri küçük biri büyük. Klan savaşları iyi gider:)

Arena:

y9y6tq.png

Klan Arena:

O8nOID.png

Marketi de unutmayalım tabiki :) 2 katlı marketimizde Alışlar Satışların 10 katı fiyata. Buradaki amaç oyuncuların /trade komuduyla birbiriyle ticaret yapması.

LvWtW1.png

Gelelim Boss'a. 3 tane boss haritası yaptık ama boss pluginiyle yaşadığımız sorun sonucunda boss şuan devredışı. Mapler ise şöyle:

Kolay Boss:

p0sHmP.png

Boss:

PIKxVZ.png

Zor Boss:

8MC90d.png

Evet burada olması gerektiğini düşündüğüm haritaları ekledim, geri kalanlara sunucumuza gelip bakabilirsiniz :)

IP: AssassinsCraft.keyubu.com

Girmeden önce kayıt: AssassinsCraft.denince.biz

Son düzenleme:
spawn değişmeli

Sunucuyu beğendim ancak konu tasarımının düzenli olmaması beni üzdü. Sistemler ne özgün ne de klasik ki tam ortada kalmış ki başarılar ?

Sunucu güzel olmuş. Sistemler gelişmeli, konu tasarını kötü olmuş.

Konu tasarımını geliştirmelisiniz, haritaları değiştirmeniz gerekiyor, sistemler klasik kalmış diğer sunuculardan ayıran bir fark yapabilirseniz çok güzel olur. Başarılar dilerim <3

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl