Skript Paylaşımı Bakım Açma Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakım skriptini başka bir forumda xEndlessV2 adı ile paylaşmıştım,permler,mesajlar herşey aynı.Yazık.

Reklamdan mute yemeyecek olsam linki atardım.

Madem Scriptersiniz Şu Scriptteki I Ü Gibi Harflerin Oyunda Gözükmeyecegini bilmeniz gerekir.
Alt Tarafi Notepadd indirip CTRL F Yapip I ları değiştiriceksiniz bukadarmı zor kardeş?

Madem Scriptersiniz Şu Scriptteki I Ü Gibi Harflerin Oyunda Gözükmeyecegini bilmeniz gerekir.
Alt Tarafi Notepadd indirip CTRL F Yapip I ları değiştiriceksiniz bukadarmı zor kardeş?
Skripter falan değilim kardeşim. I Ü Diyorsunda UTF - 8 Yapınca düzeliyor..

Güzel Fikir. Bakım Varmı Sorularına Son.

Çalışmıyor
upload_2017-5-6_13-21-27.png

Sunucumu tamamen batırdı. Bakım modunu açtım, bir daha kapanmadı. Skripti sildiğim halde sunucuya giremez oldum.
Senin yüzünden. Ve sen bana cevap vermek zorundasın.

Başarılı Bir Skript. Fakat Uğraşmanıza Gerek Yoktu Skript Sunucunuzun Performansını Yavaşlatır Ve Hatalara Neden Olur Bunun Yerine "CustomWhiteListMessages" Pluginini Kullanabilirsiniz Ama Emeğine Sağlık.[DOUBLEPOST=1496560730,1496560665][/DOUBLEPOST]Başarılı Bir Skript. Fakat Uğraşmanıza Gerek Yoktu Skript Sunucunuzun Performansını Yavaşlatır Ve Hatalara Neden Olur Bunun Yerine "CustomWhiteListMessages" Pluginini Kullanabilirsiniz Ama Emeğine Sağlık. :troll:._.:awesome::ayran::)[DOUBLEPOST=1496560847][/DOUBLEPOST]Birisi Hesabıma Girmiş Ve İsmimi Değiştirmiş Lütfen İsmimi KadirCan Yaparmısınız?

Sunucumu tamamen batırdı. Bakım modunu açtım, bir daha kapanmadı. Skripti sildiğim halde sunucuya giremez oldum.
Senin yüzünden. Ve sen bana cevap vermek zorundasın.
Kod:
command /denemes:
    trigger:
        set {bakımmodu} to false

Bence biraz saçma bakım yapılacağı zaman genelde whitelist i açarım kicklerim daha iyi ne bileyim gereksiz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl