Bakarsanız Sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NicoArtxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 678
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NicoArtxs

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Arkadaşlar lütfen bi yardım edin bana. Şimdi ben ve arkadaşım batihost'tan server kurduk. O arkadaşım bilgili ama ben birşey öğrenmek istiyorum. Şimdi ben alıntı adakit ve item spawner skripti yükledim. Adakit'e örneğin demirsp yi nasıl eklicem yani kodu ne olacak? lütfen cevap verin.

DemirSpawner'in ismi nedir örnek &eDemir &fSpawner?

Kod:
command /adakit:
    trigger:
        if {adakitalma::%player%} is not set:
            run player command "dsp" as op
            set {adakitalma::%player%} to true
        else:
            send "&eZaten adakit almışsın"
Örnek kod budur.

/dspver [<Oyuncu İsmi>] <Kactane olcak> Bu Demir Spawner
Elmas Verirsen Sevinirim :)

Lütfen bilmiyorsanız sunucu kurmayın

@ClearMan61 , Bu ne demek? Sen ilk başta bir mesleğe başlarken o mesleği biliyor musun. Diyelim ki Memursun ama orada memurluğu öğrenmek 2 haftanı alır - İnsan her şeyi bilemez. Bu, kusur değildir. Ancak bilmediği bir işi, sorup öğrenmeden yapmaya kalkışmak kusurdur. Çünkü yanlış ve zararlı bir yola sapılmış olabilir.

@ClearMan61 , Bu ne demek? Sen ilk başta bir mesleğe başlarken o mesleği biliyor musun. Diyelim ki Memursun ama orada memurluğu öğrenmek 2 haftanı alır - İnsan her şeyi bilemez. Bu, kusur değildir. Ancak bilmediği bir işi, sorup öğrenmeden yapmaya kalkışmak kusurdur. Çünkü yanlış ve zararlı bir yola sapılmış olabilir.
Banada benim gibi yaptığım gibi hatta daha katı bir şekilde yaklaştılar böyle yapmaları
Beni çok üzdü ama vazgeçmedim

Bak sanada yapılmış ve "üzülmüş" olarak ayrılmışsın ama asla Pes etmemişsin. Öğrenmişin gelip MC-TR forumunda yeri geldiğinde bilgin ile destek sağlıyorsun değil mi? Bu arkadaşa moral vericeğine sana yapılanı yapıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl