LASTLIGHT_1
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- LimonMinecraft
Discord:
LimonMinecraft
LimonMinecraft
Merhaba sunucum 1.21 tabanlı ve bir bahsetme Skriptine ihtiyacım var hazırlayabilirmisiniz. teşşekürler Addonslarım: SkQuery,SkBee ve SkCord
on chat:
loop all players:
if message contains "%loop-player%":
loop 1 times:
replace "%loop-player%" with "@%loop-player%" in message
play "NOTE_PLING" to loop-player at volume 2
play "NOTE_PLING" to player at volume 2
execute console command "tm msg %loop-player% &b&l%player%\n&fSizden bahsetti!"
LimonMinecraft
Merhaba 2 hata alıyorum indirmem gereken başka birşey varmı daha detaylı yardımcı olursanız sevinirim.Kod:on chat: loop all players: if message contains "%loop-player%": loop 1 times: replace "%loop-player%" with "@%loop-player%" in message play "NOTE_PLING" to loop-player at volume 2 play "NOTE_PLING" to player at volume 2 execute console command "tm msg %loop-player% &b&l%player%\n&fSizden bahsetti!"
Bunu denermisinizMerhaba 2 hata alıyorum indirmem gereken başka birşey varmı daha detaylı yardımcı olursanız sevinirim.
#tierrose-Troyage skript gelistirme yapimcisi
#
Options:
# Sunucunuzdaki oyunculara bahsetmeyi etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için bu değeri "true" veya "false" olarak ayarlayabilirsiniz.
etiket: true
etiketrenk: &a
# Bir oyuncudan bahsederken sohbette mesajın rengini değiştir
etiketses: true
# You can set this value to "true" or "false" to enable or disable the ping noise when players are mentioned
# CORE #
on chat:
if {@etiket} is true:
set {_p} to player
loop all players:
if message contains "%loop-player%":
replace all "%loop-player%" in message with "{@etiketrenk}@%loop-player%<gray>"
send loop-player title "" with subtitle "&7Çagrılıyorsun {@etiketrenk}%{_p}%"
if {@etiketses} is true:
play sound "block.note.
LimonMinecraft
yildizdiyarismp

Yusuf Mert
Merhabalar @Kale Plugins ,Arkadaşlık attım kabul edin, eklenti olarak ücretsiz şekilde kodlayalım.
LimonMinecraft
Arkadaşlık attım kabul edin, eklenti olarak ücretsiz şekilde kodlayalım.
merhaba dm yoluyla kodu gönderirmisinizArkadaşlık attım kabul edin, eklenti olarak ücretsiz şekilde kodlayalım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!