Çözüldü Bağlantı sorunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece towny ve lobide olması yeterli mi ki
Yani
Towny ve Lobi sunucularındaki plugins klasöründen ViaVersion, ViaBackwards, ViaRewind dosyalarını tamamen sil sadece proxyde kalsın.
ZonelyCore eklentisinide towny den sil
Şuan zonely core ve web sender hiç bir sunucuda yok Viaversion ve Viabackwards da sadece proxyde var bu yazıyor konsolda proxyde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Towny ve Lobi sunucularındaki plugins klasöründen ViaVersion, ViaBackwards, ViaRewind dosyalarını tamamen sil sadece proxyde kalsın.
ZonelyCore eklentisinide towny den sil
Hocam şuan dediğini yaptım bitek proxy de Via var fakat şuan ana durum dışında girilmiyor login yapıyorum atıyor oyundan

Hocam şuan dediğini yaptım bitek proxy de Via var fakat şuan ana durum dışında girilmiyor login yapıyorum atıyor oyundan
hocam velocity son sürüm olduğundan emin olun lütfen ve sadece velocity üzerindeki viaversion eklentisini güncelleyin diğer paketlerde kesinlikle viaversion olmaması gerekli

hocam velocity son sürüm olduğundan emin olun lütfen ve sadece velocity üzerindeki viaversion eklentisini güncelleyin diğer paketlerde kesinlikle viaversion olmaması gerekli
Velocity surumum 3.3.0 hocam son sürüm 3.5.0 kullandığında limboauth çalışmıyor başka bir yolu yokmudur aceba

Velocity surumum 3.3.0 hocam son sürüm 3.5.0 kullandığında limboauth çalışmıyor başka bir yolu yokmudur aceba
3.4 yokmu velocitynin :)
Ayrıca Towny nin log dosyasına baktımda hata kaynıyor. Çoğu önemsiz gözüken şeyler ama net bir sorun tespiti yapılması imkansız gibi

3.4 yokmu velocitynin :)
Ayrıca Towny nin log dosyasına baktımda hata kaynıyor. Çoğu önemsiz gözüken şeyler ama net bir sorun tespiti yapılması imkansız gibi
Hocam 3.4 tabiki de var son sürüm 3.5 demişim gördüğünüz gibi hata aynı şeyden kaynaklanıyor büyük ihtimal Via pluginlerini silince çıkmıyor ama onlarsız da olmuyor :(

Sunucumda bağlantı problemleri yaşıyorum bir anda bağlantı kesiliyor anladığım kadarıyla sorun Via pluginlerinde fakat sorunu bir türlü çözemedim plugin sürümleri güncel velocity 3.3.0 Snapshot
Kanka sparkı atar mısın log kısmını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl