MineKing Network
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 28
BAdminLogin EKLENTISI
Komut Yönetimi: Minecraft sunucusu üzerindeki komutları Discord üzerinden ya da oyun içinden hızlıca yürütün. Yönetici ve moderatörler için zaman kazandıran bir araçtır.
Gerçek Zamanlı Bildirimler: Sunucuya giriş yapan oyuncular hakkında Discord'da anlık bildirimler alabilirsiniz, böylece sunucudaki önemli olaylardan her zaman haberdar olursunuz.
SQLite Veritabanı Desteği: Oyuncu giriş bilgileri ve ayarlar, optimize edilmiş SQLite veritabanı sistemi ile güvenli bir şekilde saklanır.
Özelleştirilebilir Giriş Mesajları: Oyuncuların giriş yaptığı sırada karşılaşacakları mesajları ve sunucuya katılım süreçlerini kendi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Sunucu Entegrasyonu: Discord botu ile sunucunuz arasında güçlü bir entegrasyon kurarak, bot üzerinden yapılan işlemleri Minecraft sunucusuna yansıtabilirsiniz.
Esnek Yapılandırma Dosyaları: Yapılandırma dosyaları sayesinde tüm ayarları istediğiniz gibi özelleştirip, bot ve giriş mesajları gibi kritik bileşenler üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz.
Eklentinin temel mantığı basit; Oyuna giriyorsun, şifre soruyor.
Ben tanıtımcı değilim, sadece basitleştiriyorum. Görseller benden iyi anlatacaktır.
Açık kaynak kodu ve release indirme linki için
Eklentide olan hataları lütfen ISSUES olarak github üzerinden iletin,
Önerilerinizi mc-tr üzerinden veyahut discordum üzerinden iletebilirsiniz.
Bu konunun olduğu tek forum ve yer mc-tr forumudur.
Gerçek Zamanlı Bildirimler: Sunucuya giriş yapan oyuncular hakkında Discord'da anlık bildirimler alabilirsiniz, böylece sunucudaki önemli olaylardan her zaman haberdar olursunuz.
SQLite Veritabanı Desteği: Oyuncu giriş bilgileri ve ayarlar, optimize edilmiş SQLite veritabanı sistemi ile güvenli bir şekilde saklanır.
Özelleştirilebilir Giriş Mesajları: Oyuncuların giriş yaptığı sırada karşılaşacakları mesajları ve sunucuya katılım süreçlerini kendi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Sunucu Entegrasyonu: Discord botu ile sunucunuz arasında güçlü bir entegrasyon kurarak, bot üzerinden yapılan işlemleri Minecraft sunucusuna yansıtabilirsiniz.
Esnek Yapılandırma Dosyaları: Yapılandırma dosyaları sayesinde tüm ayarları istediğiniz gibi özelleştirip, bot ve giriş mesajları gibi kritik bileşenler üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz.
Eklentinin temel mantığı basit; Oyuna giriyorsun, şifre soruyor.
Ben tanıtımcı değilim, sadece basitleştiriyorum. Görseller benden iyi anlatacaktır.
YAML:
discord:
bot-token: ""
activity:
enabled: true
activity: "PLAYING" # LISTENING, PLAYING, WATCHING
activityStatus: "Better than !AdminLogin?"
ingame:
permission:
add: "badminlogin.add" # Kullanıcı eklemek için gereken izin
setpassword: "badminlogin.setpassword" # Şifre güncellemek için gereken izin
changepassword: "badminlogin.changepassword" # Oyuncunun kendi şifresini değiştirmek için gereken izin
setdiscord: "badminlogin.setdiscord" # Discord ID güncellemek için gereken izin
remove: "badminlogin.remove" # Kullanıcıyı veritabanından silmek için gereken izin
database:
name: "bAdminLogin.db"
Açık kaynak kodu ve release indirme linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eklentide olan hataları lütfen ISSUES olarak github üzerinden iletin,
Önerilerinizi mc-tr üzerinden veyahut discordum üzerinden iletebilirsiniz.
Bu konunun olduğu tek forum ve yer mc-tr forumudur.