Badlion Hile Koruma Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ThanatosUltio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

ThanatosUltio

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bana çok büyük bir koruma lazım ne diceksiniz Badlion otomatik ban sistemi istiyorum arkadaşlar yapabilecek varmı?

Ordaki sistem kendilerine ait. Yani kolay birşeyde değil. Belki basit bir yanıt olacak lakin AAC şu anda kral konumunda kendi türünde.

AAC mi dedin duyamadım AAC güzel güzel olmasınada "Craft Rise" Adlı serverda istesem hile açabilerim ve korumaları aac ?

Ordaki sistem kendilerine ait. Yani kolay birşeyde değil. Belki basit bir yanıt olacak lakin AAC şu anda kral konumunda kendi türünde.
katiliyorum[DOUBLEPOST=1523296198,1523296139][/DOUBLEPOST]ama denerim yapmayı çok zor bi iş bu arada ben java dilini bilmem skript olarak deniyeceğim

deniyeceğim belki olur Ya Tutarsa

AAC mi dedin duyamadım AAC güzel güzel olmasınada "Craft Rise" Adlı serverda istesem hile açabilerim ve korumaları aac ?
Badlionun koruması kusursuzmu? Ayrıca o Badlion korumasınıda ben beğenmiyorum.[DOUBLEPOST=1523296326,1523296296][/DOUBLEPOST]
Dostum ciddi değilsindir umarım?
Dostum Badlionun koruması koruma degil zaten ben sadece auto ban sistemi istiyorum aacnin kick degilde direk ban attıgını düşünelim :) (PLUGİNDE OLUR)

Dostum Badlionun koruması koruma degil zaten ben sadece auto ban sistemi istiyorum aacnin kick degilde direk ban attıgını düşünelim :) (PLUGİNDE OLUR)
belki şöyle yapılabilir o atılan kişiye bi değer verilir ve her oyuna girişte o deger kontrol edilir değer artmışsa ban atılabilr? (acc ve badlionu bilmiyorum sadece kafadan ürettigim bir şey)

belki şöyle yapılabilir o atılan kişiye bi değer verilir ve her oyuna girişte o deger kontrol edilir değer artmışsa ban atılabilr? (acc ve badlionu bilmiyorum sadece kafadan ürettigim bir şey)
ozaman su sistemi kodlayabilirmisin 3 kez kick yediginde farklı farklı hilelerden yada aynıı hileden 4.'de ban atsın

Badlion hile sistemini kendisi kodladı, biz böyle bir şey yapamayız. Ha bir de skript bölümüne açmışsın. Lagdan geçilmez. Sana parana kıyıp alabileceğin en beğendiğim eklentiyi atıyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

AAC İtese banda atar. Ama böyle bir şey iyiki yok. Çünkü teknik hatalar olabilir. Hile olmayan oyuncu MS değerinden dolayı ban yiyebilir. Oyundan atması en doğrusu. Yinede sen bilirsin. SK ile hile korumasıda olmaz. Yani sunucunu seviyorsan kullanma tabi..

AAC İtese banda atar. Ama böyle bir şey iyiki yok. Çünkü teknik hatalar olabilir. Hile olmayan oyuncu MS değerinden dolayı ban yiyebilir. Oyundan atması en doğrusu. Yinede sen bilirsin. SK ile hile korumasıda olmaz. Yani sunucunu seviyorsan kullanma tabi..
Yanlış açmışım neyse konu malumum oldu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl