T
ThanatosUltio
Ziyaretçi
@Deagle#8994
@Deagle#8994
katiliyorum[DOUBLEPOST=1523296198,1523296139][/DOUBLEPOST]ama denerim yapmayı çok zor bi iş bu arada ben java dilini bilmem skript olarak deniyeceğimOrdaki sistem kendilerine ait. Yani kolay birşeyde değil. Belki basit bir yanıt olacak lakin AAC şu anda kral konumunda kendi türünde.
AAC mi dedin duyamadım AAC güzel güzel olmasınada "Craft Rise" Adlı serverda istesem hile açabilerim ve korumaları aac ?
Dostum ciddi değilsindir umarım?skript olarak deniyeceğim
@Deagle#8994
Dostum Badlionun koruması koruma degil zaten ben sadece auto ban sistemi istiyorum aacnin kick degilde direk ban attıgını düşünelim :) (PLUGİNDE OLUR)Badlionun koruması kusursuzmu? Ayrıca o Badlion korumasınıda ben beğenmiyorum.[DOUBLEPOST=1523296326,1523296296][/DOUBLEPOST]
Dostum ciddi değilsindir umarım?
belki şöyle yapılabilir o atılan kişiye bi değer verilir ve her oyuna girişte o deger kontrol edilir değer artmışsa ban atılabilr? (acc ve badlionu bilmiyorum sadece kafadan ürettigim bir şey)AAC mi dedin duyamadım AAC güzel güzel olmasınada "Craft Rise" Adlı serverda istesem hile açabilerim ve korumaları aac ?
Dostum Badlionun koruması koruma degil zaten ben sadece auto ban sistemi istiyorum aacnin kick degilde direk ban attıgını düşünelim :) (PLUGİNDE OLUR)
ozaman su sistemi kodlayabilirmisin 3 kez kick yediginde farklı farklı hilelerden yada aynıı hileden 4.'de ban atsınbelki şöyle yapılabilir o atılan kişiye bi değer verilir ve her oyuna girişte o deger kontrol edilir değer artmışsa ban atılabilr? (acc ve badlionu bilmiyorum sadece kafadan ürettigim bir şey)
Her hileyi algılayabiliyormu % oranında kaç ve bu hilede durduruyormu kickmi atıyor banmı atıyor?Badlion hile sistemini kendisi kodladı, biz böyle bir şey yapamayız. Ha bir de skript bölümüne açmışsın. Lagdan geçilmez. Sana parana kıyıp alabileceğin en beğendiğim eklentiyi atıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yanlış açmışım neyse konu malumum oldu kilitliyorum.AAC İtese banda atar. Ama böyle bir şey iyiki yok. Çünkü teknik hatalar olabilir. Hile olmayan oyuncu MS değerinden dolayı ban yiyebilir. Oyundan atması en doğrusu. Yinede sen bilirsin. SK ile hile korumasıda olmaz. Yani sunucunu seviyorsan kullanma tabi..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!