Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bad Video Drivers hatasına çözüm ? Hepsini yaptım. Sürücü güncelleme, java, video kart update ama olmuyor.
Format atmadan önce oynuyordum. Format attıktan sonra bu hata oldu. Yardım Edebilecek varmı
4. Başlat>Denetim masası > Sistem ve Güvenlik > Windows Update > soldaki menüden ayarları değiştire gelin.”Güncelleştirmeleri Denetle Ancak Bana Sormadan Yükleme” seçeneğini seçin sonra tamam’a basın sonra size güncelleştirmeleri denetliyerek bir liste verecek listede ekran kartının adının geçtiği yazıya tıklayın ve yükleyin.Bu işlemden sonra bilgisayarınıza reset atın.
Çözüm yolları bunlardır bunlar haricinde bir çözüm yolu bilen arkadaşlarım yorum kısmında yazarlarsa buraya eklerim.Minecraft güzel bir oyun fakat bu sorunlar bizim Minecraft oynamamızı engelliyor.Minecraft oyununun grafiklerinin bu kadar basit olmasına rağmen yineden bazı arkadaşlarımız bu gibi sorunlar yaşıyorlar umarım Minecraft oyununun yeni sürümlerinde grafik iyileştirmesi yapmazlar.
Windows mu Mac mi kullanıyorsunuz? Windows kullanıyorsanız versiyonunuz nedir? Mac kullanıyorsanız hangi model Mac kullanıyorsunuz? Ekran kartınız eskimi? Bu sorularıma cevap verirseniz size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Eger siyledigin gibi hepsini yapmissan %90 kurdugun ekran karti driver i x86 (32bit) idi ve sen x64 kullaniyorsun. Ekran kartini uretici sitesinden indir hatta otomatik tarayip kuran bir programi varsa onu kullan.