Tanıtım Backpack | Sırt Çantası Plugin | Tanıtım Türkçe Videolu Tanıtım #CAN147

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

80330

80331

Merhaba yeni bir eklenti ile karşınızdayım bu eklentinin amacını ve ne işe yaradığını videoda sizlere anlattım ve gösterdim alphachest gibi sıradanlaşmış eklentiler yerine böyle rpg tarzı bir eklentiyi yapmak istedim ve yaptımda istenilen ve eklenebilicek şeyleri sizler bana söyleyebilir ve ekletebilirsiniz dil dosyasını tamamen düzenleyebilir ve sırt çantasının ismini ve altyazılarını değiştirebilirsiniz bu eklentiyi paylaşıcağım yakın süre içerisin de şimdilik ekletmek veya isteklerinizi eksikleri ve hataları söylerseniz beni çok mutlu edersiniz.

- Tanıtım

Elde taşınan çanta ve sırt çantası olarak geliştirilebilir.Çantaların itemini özelliştirsek birde mükemmel olur.Eline sağlık.

Elde taşınan çanta ve sırt çantası olarak geliştirilebilir.Çantaların itemini özelliştirsek birde mükemmel olur.Eline sağlık.
İyi fikir elde taşınan çanta olayı eklerim büyük ihtimalle itemleri özelleştirme kısmınıda eklerim şimdi teşekkürler.

paylaşacakmısınız

paylaşacakmısınız
Yakın sürede daha gelişmiş ve kaliteli versiyonunu paylaşıcağım bu ozamanlar güzel olsa da şimdiki zamanda daha kaliteli bir şey yapılması gerekiyor.

Sizin eklentiniz olduğuna göre muhtemelen mükemmel bir eklentidir fakat video silinmiş :|

Geliştirilebilir.Roleplay serverleri için de güzel olabilir gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl