Çözüldü backpack plus plugini yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efs2112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efs2112

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
Efs2112

Discord:

efspasha

backpack plus plugininde şunu yapmak istiyorum,
1 2 3 4 5 6 level çantalarım var
1. levelde default
2.levelde vip
3.levelde vip+
4.levelde mvip
5.levelde mvip+
6.levelde kryos

adlı roller dünyaya gittiğinde eğer çantası yoksa çanta alsın,varsa almasın,oyun kendi otomatik versin,aynı minepacks pluginindeki gibi.

yardımcı olurmusunuz

isterseniz luckperm veya başka bir yetki yönetici eklentisi ile default yetki ataması yapabilirsiniz, istediğiniz şeyi pek anlamış değilim.

isterseniz luckperm veya başka bir yetki yönetici eklentisi ile default yetki ataması yapabilirsiniz, istediğiniz şeyi pek anlamış değilim.
Dünyaya gidiyor ya, eğer elinde çanta varsa başka bir çanta verilmeyecek. Fakat çantası yok ise çanta verilecek. Yani herkeste çanta olacak.

Dünyaya gidiyor ya, eğer elinde çanta varsa başka bir çanta verilmeyecek. Fakat çantası yok ise çanta verilecek. Yani herkeste çanta olacak.
eklenti zaten bunu desteklemiyorsa kullanmanın bi' anlamı yok bence... yani sırt çantası oyuncunun devamlı envanterinde olması gereken bi'şey değil mi, belki yetki vermediği için gelmiyordur :thinking: farklı alternatifler vardır illa :D

oto gelen bişey değil bu plugin craftlanıyor,ben oto gelmesini istiyorum,minecraft plugin kodları konusunda bilgili arkadaşlar bunu yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl