Çözüldü /back komudu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BllueDuckk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BllueDuckk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
BllueDuckAFK

Discord:

bllueduck

sunucuda rtp plugini sayesinde ölünce back atabiliyor ama ben oyuncuların örneğin spawna gidip /back yazdığında en sonki konumuna gitmesini istiyorum essentials back i açtım fakat değişmedi sadece oyuncular birbirine tpa atınca /back atabiliyordu /warp kasa gibi yerlere gidip back yazamıyorlar

sunucuda rtp plugini sayesinde ölünce back atabiliyor ama ben oyuncuların örneğin spawna gidip /back yazdığında en sonki konumuna gitmesini istiyorum essentials back i açtım fakat değişmedi sadece oyuncular birbirine tpa atınca /back atabiliyordu /warp kasa gibi yerlere gidip back yazamıyorlar
Essentialsda blocked command list gibi biryer var configde configinizi yollarsanız düzenleyip atabilirim.

Essentialsda blocked command list gibi biryer var configde configinizi yollarsanız düzenleyip atabilirim.
biraz uğraştım şeyi fark ettim simpletpa da /back komudu ölünce çalışıyor essentialsdaki normal a dan b ye back atıyor /back yazınca sadece simpletpa nın backini çalıştırıyor /essentials:back yazdığımda back çalışıyor, hem ölünce backin çalışması için hemde essentials backin çalışması için iyi bir sisteme ihtiyacım var şuan

biraz uğraştım şeyi fark ettim simpletpa da /back komudu ölünce çalışıyor essentialsdaki normal a dan b ye back atıyor /back yazınca sadece simpletpa nın backini çalıştırıyor /essentials:back yazdığımda back çalışıyor, hem ölünce backin çalışması için hemde essentials backin çalışması için iyi bir sisteme ihtiyacım var şuan
Kod:
overridden-commands:
    - back

Essentials configinde overridden-commands satırını bul ve üstteki ile değiştir.

Kod:
overridden-commands:
    - back

Essentials configinde overridden-commands satırını bul ve üstteki ile değiştir.
Adamın dibisin sen mycommandsla deathback de oluşturcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl