Mehmetefe123
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- Mehmetefe10
Discord:
Mehemthefe#1012
Mehemthefe#1012
Mehemthefe#1012
işte skript bilgim o kadar yok :(Skriptle Halledebilirsin ama bilgin yoksa yapacak biri elbet çıkar
! metemoii#9257
on teleport:
if event-player's world "orman":
if {orman::%event-player%} is not set:
set {orman::%event-player%} to event-location
send "&e%event-player% &7Işınlandığınız için artık konumunuz &c%event-location% &7olarak değiştirildi." to event-player
else:
teleport event-player to {orman::%event-player%}
delete {orman::%event-player%}
send "&e%event-player% &a%event-player's world%'a ışınlandığınız için varolan konum'a geri ışınlandınız!" to event-player
Mehemthefe#1012
bunu tpr ile random ışınlanma yaptırabilirmiyizAnlayabildiğim kadarıyla böyle bir şey istiyorsanız, Eğer değilse geri dönüş yapmayı unutmayın.Kod:on teleport: if event-player's world "orman": if {orman::%event-player%} is not set: set {orman::%event-player%} to event-location send "&e%event-player% &7Işınlandığınız için artık konumunuz &c%event-location% &7olarak değiştirildi." to event-player else: teleport event-player to {orman::%event-player%} delete {orman::%event-player%} send "&e%event-player% &a%event-player's world%'a ışınlandığınız için varolan konum'a geri ışınlandınız!" to event-player
! metemoii#9257
Anlamadım," tpr" derken neyi kastediyorsun?bunu tpr ile random ışınlanma yaptırabilirmiyiz
Mehemthefe#1012
yanlış dedim BetterRTP varya onla bi kez world dünyasına random ışınlasın ardından o dünyadan başka dünyaya gçetinde en son kaldığı yeri kaydetsin sonrada tekrar /dünyagir yazdında o kaldığı yere atsın ikiside /dünyagir e bağlanacak yani ilk kez giriyorsa direk random tp atıcak o kişiyi world dünyasına sonraki giriişlerde en son kaldığı yere atıcakAnlamadım," tpr" derken neyi kastediyorsun?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!