Baban Seni Görüyor ve Sigara İçiyorsun Ne Yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sigara zararlı bir şey olduğundan kesinlikle içmenizi tavsiye etmem, kendim de içmiyorum. Ama hayal edersek, sanırım benim için pek iyi olmazdı :D

Oğlun artık sandığın kadar masum değil baba

Sigara öldürür.

o yapıyor, ben de yapacağım mantığıyla toplum olarak yürürsek geleceğimizin nasıl olacağını sen düşün. genç toplum yozlaşmış gitti gidecek az kalmış, bunu da bilerek yapıyorlar. yazıklar olsun diyorum. başka konuşsak, sen cahilsin, bilmezsin derler. o yüzden susuyorum, anlamaya çağırıyorum.
Helal olsun ben böyle yorum görmedim Türkiye'nin bulunduğu durum bu zaten.

Kaçardım 1 hafta filan akrabada kalırdım sonra geri dönerdim eve

Babam görse bir şey demez, diyemez. Çünkü aramız biraz değişik. Ama diğerleri görse hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçer, amel defterim kapanırdı.

İçmiyorum ama içiyor olsam zaten haberleri olur ailenizden bilgi saklamaya çalışmayın 20 yaşındayım çoğu şeyi ailemle paylaşıyorum ailenizden başka kimseniz yok üzmeyin anne babanızı

İçmiyorum ama içiyor olsam zaten haberleri olur ailenizden bilgi saklamaya çalışmayın 20 yaşındayım çoğu şeyi ailemle paylaşıyorum ailenizden başka kimseniz yok üzmeyin anne babanızı
Zediaphtan hayat dersleri :v.

Konunun amacını bile anlamış değilim.Düzgün bir oyun bulamadınız mı :v

O anki psikolijiye bağlı :D

Son daldı bıraktım...

Kullanmıyorum ama farz edelim ki öyle bir şey oldu. Üzerimdeki yüklerden falan bahsedip kafaya alırdım :)

Babamla karşılıklı içiyorum zaten

Bir tane de babama veririm

7 senedir içiyorum bir kere bile babama denk gelmedim, biliyordur içtiğimi :'D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl