Tasarım Baba MC Konu Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shapanax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.664
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shapanax

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
TA6La1.jpg

Nası olmuş​

Tebrikler Güzel Olmuş Eline Sağlık
Başarılarının Devamını Dilerim

Tebrikler Güzel Tasarım

Güzel Tasarım Olmuş.

İkonlar teliften dolayı çizgili olarak almışsın. Telifsiz ikonları araştırıp, kullanmanı öneririm. Yazı boyutlarını ayarlamalısın. Farklı boyut ve farklı fontlar ile kafa karışıyor. Ve birkaç tane daha eksik...

Yani uzun lafın kısası: yapılacak çok iş var. Bu alanda yükselmiş tasarımcıların tasarımlarına bakarak örnek alabilirsin. Onlarınkinden bakıp aynısını yap demiyorum. İlham al. Hayal gücünü geliştir. Daha önünde kat edecek çok yol var. Şimdiden kolay gelsin.

Fontları Küçült Dostum Birde O Kadromuz Kısmına Fotoğraflarımızı koyup Birde Dikkat Kısmı Yerine VİP tablosu Eklersen 10/10 şuanlık 7/10

Normalde küçük hataları göz önünde bulundurarak eleştirmiyorum fakat, yaptığın grafikteki küçük hatalar çok fazla olduğu için hata büyük! Yazıların boyutu büyük hatta ki bazı yerlere zor sığdırılmış gibi görünmeyi geç sığmamış bile. Arka plan resmi kalitesiz çözünürlüğü düşmüş büyütünce. Tasarım uyumlu olmamış kare, üçgen, altıgen, daire, elips olarak bir çok şekil bulunmakta @SH4D 'nin ikonlar hakkındaki dediğine katılıyorum.

Bu tarz tasarımlar gereksiz büyük,insanın okurken gözünü yoruyor.

Daha iyisini Yapın Hocam Tasarımcının Elinden Gelen Bu
Tasarımcının elinden geleni bu ise böyle yapmaya mı devam edecek ? bizler eleştirdikçe daha iyi yerlere gelecek.Gereksiz çıkışlara hiç gerek yok.

Tasarımcının elinden geleni bu ise böyle yapmaya mı devam edecek ? bizler eleştirdikçe daha iyi yerlere gelecek.Gereksiz çıkışlara hiç gerek yok.
Tasarımı Bizim ekip Adına Yaptı Şahsen Beğendim Buda bir çıkış lakin gereksiz Değil hatalarını Söyledik forumdaki yorumlarda okuyup 0 dan yapıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl