Az kalsın yaşıyordum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SİLİNDİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.364
S

SİLİNDİ

Ziyaretçi
Merhaba değerli canlı insanlar, şimdi sizlere ölüm anımı anlatacağım. Hala yapabiliyorken, sevdiklerinize sarılmanız için bir sebep vereceğim sizlere, buyurun;

Bir sevgilim vardı, ilk sevgilimdi. 4 Yıllık bir ilişki geçirmiştik, mutluyduk ve daha 16 yaşındaydık ancak nişanlıydık. 18 olur olmaz yani ortalama şimdilerde evlenecektik. 10 Temmuz 2016 tarihli pazar gününde, ailem ve sevgilim ile birlikte deniz kenarına gitmiştik. Annemin aniden çalan telefonu ile eniştemin ölüm haberini alıp İstanbul'dan Bartın'a gelmemiz tam 5 saat sürmüştü, o esnada sevgilimi evine bırakmıştık. Nereden bilebilirdik ki? Evinde hırsız varmış. Defalarca bıçaklamış kızcağızı. İstanbul'a döndüğümde öğrendim bu durumu, inanın yıkılmıştım. O haberi almamla ölmem bir olmuştu. Eğer bu olay olmasa "yaşıyordum" ve şimdi evli, belki çocuklu bir adamdım.
Demiştim ya, az kalsın yaşıyordum.
İşte benim pekte gizli olmayan yaram bu. Peki sizin yaralarınız var mı anlatmak istediğiniz, "Az kalsın yaşıyordum" dediğiniz ya da 'ölüyordum' dediğiniz?

Mübarek herkes aynı anda kaza geçirmeye başlamış. Tesadüfe bak...

Bu nu başkası demişti?

Mübarek insan hala yaşıyor musun

Mübarek herkes aynı anda kaza geçirmeye başlamış. Tesadüfe bak...
Ben bunu 2 2.5 yıl önce yaşadım, konuları görünce yazasım geldi bea .s
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu nu başkası demişti?
Başkası derken? Bir ss alabilir miyim ya da link.

Mübarek insan hala yaşıyor musun
Ölüyüm de nefes alıyorum işte

Ben bunu 2 2.5 yıl önce yaşadım, konuları görünce yazasım geldi bea .s

Başkası derken? Bir ss alabilir miyim ya da link.

Ölüyüm de nefes alıyorum işte
Kimin attığını pek hatırlamıyorum.

Hikayenin geri kalanı nerede? : )

Dost olduğumuz zamanlar dahi senin derdin bitmiyordu zaten. Bizlere her gün farklı farklı şeyler söylüyordun, sanırım şansız birisin kozy...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl