Az Kalsın Canımdan Oluyordum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FurkanÖzcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 765

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.
Elmaslar
1.248

Discord:

FurkanÖzcan#6347

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir anımı anlatacağım olay gözümün önünde oldu haydi konumuza geçelim.

Evet arkadaşlar anlatmaya başlıyorum olayı,

Bugün okuldan çıktım olacaklardan habersiz bir şekilde güzel bir şekilde yürüyorum sonra bizim okuldan çıkıncada böyle uzun bir yürüme yeri var böyle yürüyorum baya bi yürüdüm tam caddenin oraya geldim güzel bir şekilde sağıma soluma çok iyi bakıyordum sonra ise bir baktım önümden gelen bir araç var ama nasıl bir hızla geliyor bir görseniz aracın hızı 100'ü geçmiş olmalıdır, bende o aracın geldiğini görünce hemen arkama doğru reflex ile atladım ve iyiki atlamışım diyorum çünkü 2-3 saniye sonra bir baktım sağ taraftan gelen bir araç daha geldi ve o hızla gelen araca çarptı, fakat adamlara bir şey olmadı neyse ki can kaybıda yaşanmadı fakat ben arabanın geldiğini göre göre arkama doğru atılmasaydım belkide canımdan olabilirdim gerçekten çok korktum ve eve geldim bir bardak su içtim ve halime şükür etmeye başladım, belkide şuan yaşamıyordum nereden bileceğiz? Bundan iki tane ders çıkardım çıkardığım dersler ise şunlar; hiçbir zaman yolda giderken telefon vs bakmayacaksın ve dört gözünü açacaksın.
İkinci çıkardığım dersde şudur ki; hiçbir zaman hayat çok değerli diye çabalayamayacaksın nereden biliyorsun? Paran olunca sana araba çarpmayacak mı?

Kısacası : Yaşadığınız hayatı tadını çıkara çıkara yaşayın.

geçmiş olsun dostum durumun benzeri küçükken başıma gelmişti

Çooook küçükken, üzerinde can simidi varken denizde ters dönmüştüm ben. Kafam denizin içinde, ayaklarım da yukarıya doğru bakıyor jakdljgsfdg
Bence benim yaşadığım çok daha korkutucuydu, kafayı yemiştim.
"Ben nasıl ters döndüm, nasıl tekrar dönebilirim?" kajljdsglkf

-abimin 2m kolu ile beni ileri çekmesine rağmen, bana çarpmıştı. Neyseki çok hızlı değildi ve gözümün iblis gözü'ne benzemesi haricinde bir durum söz konusu olmadı :D
Geçmiş olsun.

Küçükken bana da araba çarpacaktı. @FurkanÖzcan nedir bizim bu arabalardan çektiğimiz? ;)
@Lara ayağın nasıl ters dönüyor moruq ? :D

Küçükken bana da araba çarpacaktı. @FurkanÖzcan nedir bizim bu arabalardan çektiğimiz? ;)
@Lara ayağın nasıl ters dönüyor moruq ? :D

Araba kullanan sürücüler bir elinde sigara bir elinde telefon ile araba kullanıyorlar hiç yola bakmıyorlar ve hızlı gidiyolar böyle oluncada kazalar çoğalıyor ve olan bize oluyor bence çok yanlış bir davranış ve ülkemizin acilen düzelmesi lazım.

Hayatınızın her anını doya doya yaşayın ve hiç pişman olmayın.Çünkü 5 dakika sonra hayatta olabileceğimizi bilmiyoruz.Yiyin için para harcayın öldüğünüzde paranızı yanınızda götürmeyeceksiniz.Kısacası kendinize değer verin.

Kardeşim bunu yaşayarak belki sana bi işarettir Allah'a pek ibadet etmiyorsan. Belki bu Allah'tan sana bi işaret olabilir.

İnşallah kimse Allah'a ibadet etmediği için pişman olmaz!

Geçmiş olsun, bende buna benzer bir olay yaşadım ama ben izleyici modundaydım ama kaza yapan size anlatamayacağım derecede yakın biriydi. Sonucu ise uzun bir süre dış dünya ile bağlantı kesilmesi ve depresyon.

Paran varsa; uçağa bin.
Ne arabası yahu :)

Bende küçük yaşlarımda karşıdan karşıya geçerken suratlı bir araç geliyordu şoför reflexleri iyi olmasaydı belki daha kötü şeyler olabilirdi tabi o korku ile ağlaya ağlaya eve gittim evde hemen karşıdaydı tek hatırladım şoför yanımdan hiç ayrılmadı :D

Çook Geçmiş Olsun Kardeşim Dikkat Et Bu Durum Bır Daha Basına Gelmesın Bu Psıkolojık Sıkıntılarada Yol Acabılır Tekrardan Gecmıs Olsun <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl