AYYILDIZ NETWORK / 2.0 / GURURLA SUNAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kayra_AYNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.375
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kayra_AYNW

Birisi mi Spawnlandı?
Yasaklandı
Elmaslar
0
6rWR3l.jpg
KONU BAŞLIKLARI
• Sunucu Bilgileri
• Destek birimleri
• Sunucudan görüntüler

Sunucu Bilgileri
Sunucu adı:
Ayyildiz Network
Sunucu Versiyonu: 1.8.x - 1.10.x - 1.11.x
Sunucu Adresi: Oyna.AyyildizMC.com
Toplam RAM: 6 GB - Sunucu Eklendikce Artırılacak.
Web Adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Facebook:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Çok yakında
DESTEK & İLETİŞİM BİRİMLERİ
Web site:

TeamSpeak: TS3.AyyildizMC.com ( ÇOK YAKINDA )
SUNUCU FOTORAFLARIMIZ
r6z46P.png

OV4bvP.png

Bv7nOD.png
yNrLgk.png

6rL5WP.png

yNrL9a.png

g2JZRL.png

za7rLB.png

PnZPD6.png

QvoZLG.png

26.01.2017 Saat 12:32

Kayra, ekibinide sana da yazıklar olsun. Senden birşey istedik bir dediğimizi iki etmedin. Haftalardır bekliyorum acaba bana ne zaman paketi yollarsın diye artık beklemenin bir faydası olmadığını farkettim. Konuyu baltalamak gibi düşünme, sadece hatalarını düşün.

web siteniz aktif degil ?

Kayra, ekibinide sana da yazıklar olsun. Senden birşey istedik bir dediğimizi iki etmedin. Haftalardır bekliyorum acaba bana ne zaman paketi yollarsın diye artık beklemenin bir faydası olmadığını farkettim. Konuyu baltalamak gibi düşünme, sadece hatalarını düşün.
Burak Her işi kendin yapcaksın eğer emek güzel bir sunucu yapmak istiyorsun bu yorumun konu kirletmekten başka bir işe yaramakta eğer benden sana öneri kendi geliştir kendi plugin paketini yap...

Resimler gözükmüyor

Selam Dostum, Sunucunuz başarılı. Spawn alıntı olmasaydı daha güzel olabilirdi ama warp bölümleri -
Hoşuma gitti diyebilirim Başarılar dilerim .

Bazı buildler gerçekten ilgi çekici gözleri üstüne alabiliyor diyebilirim. BAŞARILI bir ara gelicem

Selam Dostum, Sunucunuz başarılı. Spawn alıntı olmasaydı daha güzel olabilirdi ama warp bölümleri -
Hoşuma gitti diyebilirim Başarılar dilerim .
Kısa süre içinde spawn kendi yaptımız spawn eklencektir suan yapım aşamasındadır. Yorumun için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1485857267,1485857170][/DOUBLEPOST]
Bazı buildler gerçekten ilgi çekici gözleri üstüne alabiliyor diyebilirim. BAŞARILI bir ara gelicem
Teşekkürler yorumun için sürekli yenilenen sunucunuz kalitemizi en üst sıraya çıkana kadar yenileyeceğiz. [DOUBLEPOST=1485857340][/DOUBLEPOST]
web siteniz aktif degil ?
Web sitemiz beta olarak biraz önce aktif olmuştur.[DOUBLEPOST=1485857385][/DOUBLEPOST]
Resimler gözükmüyor
Resimler gözükmekte internet hızını konrol etmeni öneririm.[DOUBLEPOST=1485857677][/DOUBLEPOST]
Tüm Sistemelerimizi Baştan Sona Yenilemekteyiz. Bakımdayiz 1 - 2 gün süper yenilikler olacaktır.
Veritabanı Ayarlar Yapılıyor...
Lobi Hataları gideriliyor...
Sunucu çökme sorunları Gideriliyor...
Website Ayarlanıyor..
%15 Bitmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl