Tasarım AysbergMc Survival Konutasarımı Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wolces

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
28

Discord:

Wolces#5007

AysbergMC için yapmış olduğum bir tasarım,
iyi forumlar dilerim.
altay.png
Ekli dosyayı görüntüle 139400

Son düzenleme:

Son derece güzel bir konu tasarımı çalışması olmuş ki şahsen çok beğendim. Şimdiden AysbergMC sunucusunun sahibine hayırlı olsun ;) <3

Görseller kısmı hoşuma gitmedi onun dışında tasarım güzel görünüyor eline sağlık.

Görseller kısmı hoşuma gitmedi onun dışında tasarım güzel görünüyor eline sağlık.
görseller kısmında oyuniçinden alınan görüntülerin renkleri tasarımla uyuşmadı bu nedenle dediğiniz gibi göze pek güzel durmayan bi renk karmaşası oldu ama haklısınız teşekkürler

Güzel bir tasarım olmuş eline sağlık.

Renkler uyumsuz ve teması minecrafta uymamış bence , ve alttaki görsellerin şekilleri acemice olmuş. Mimari ekibiniz kadar kaliteli tasarımlar da görmek isteriz sizden.

Renkler uyumsuz ve teması minecrafta uymamış bence , ve alttaki görsellerin şekilleri acemice olmuş. Mimari ekibiniz kadar kaliteli tasarımlar da görmek isteriz sizden.
bilerek minecraft teması kullanmak istememiştik ama renkler için birçok farklı programdan uygun renk araştırması yaptım teknik olarak uyumsuz değiller ama bilmiyorum kişiden kişiye değişebilir

renk konusunda biraz zıt renkler seçmişsin gerisi güzel :mc_35-4:

Güzel bir tasarım olmuş emeğinize sağlık.

renk konusunda biraz zıt renkler seçmişsin gerisi güzel :mc_35-4:
aslında renkler için baya uğraşmıştm colorcc den özel palet de yapmıştım neden bu kadar sırıttı anlayamadım birdahkine daha dikkatli olurum teşekkürler

Göze hitap ediyor ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl