Çözüldü aynı ip yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CarbonCraft3547

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
MertBasdas

Discord:

EgeErginel

öncelikle merhaba benim bu sunucum var sunucuma yeni gelenlere kutu anahtarı ve setler veriyorum fakat bu adamlar ip resetleyip yan hesap açıp anahtarları arsasasına koyup diğer hesapla giriyolar. bunun için bir plugin veya bir skript varmı örnek ip resetleyince yan hesap açınca 1 hesapla girebilirsiniz sadece yazsın

bunun çözümü yok malesef authmeden maks 1 çar limiti koyarsın ama modemini resetliyip çar açarlar

Noproxy plugini kismen yardimci olur vpn onler ip res kismi zor

Son düzenleme:
Verme sen de. OP sunucuların bazıları vermiyor mesela. Oyuncular da biraz uğraşsın "gari"

Soyle birsey var bazi itemsp skriptleri yanlizca verilen kisi kullanabiliyor

öncelikle merhaba benim bu sunucum var sunucuma yeni gelenlere kutu anahtarı ve setler veriyorum fakat bu adamlar ip resetleyip yan hesap açıp anahtarları arsasasına koyup diğer hesapla giriyolar. bunun için bir plugin veya bir skript varmı örnek ip resetleyince yan hesap açınca 1 hesapla girebilirsiniz sadece yazsın
Böyle birşey imkansız olur anca sunucu premium yaparsın (Yapılmaz ama) adam en fazla bir hesap girebileceği için bir nebzede olsa yan hesap azaltabilirsin.

Sadece Bu Dediğin Linux Da Oluyor Internet Sağlıyıcaları Maalesef Sabit IP vermiyorlar + para olarak alıyorsunuz oyüzden Fazla Kasmanıza Gerek Yok En Fazla Birkaç Plugin ile azıcık da olsa engellenebilir
Authme den MaxRegIP diye bir yer yazar orayı 1 yap şuan söyleyebildiğim bukadar

Böyle birşey şu anda imkansız.

Boyle bir eklenti veya skript yok maalesef :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl