Çözüldü Aylık Sezon Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeaderHeads'ın böyle bir özelliği var. Örnek olarak göstereyim:

Tabelanın ilk satırına:
[leaderheads]

Tabelanın ikinci satırına:
kills

Tabelanın üçüncü satırına:
1

Tabelanın dördüncü satırına:
monthly

Bu şekilde yaparsan eğer aylık bir sıralama sistemi yaparsın.
Maalesef leaderheads 'ın son sürümlerini kullanıyorum bu kullanım şekli tamamen placeholders destekli olarak değişti artık tabelaya yazmak yerine tabelaya bakarak /leaderheads setsign %statistic_kills% 1 ALLTIME/MONTHLY şeklinde yapıyoruz ama benim istediğim bu değil yine de teşekkür ederim. Ben hologramlı istiyorum leaderheads'a bağlı geri sayım mesela şuan Haziran ayındayız Temmuz ayına ne kadar kaldıysa " Yeni sezona xx gün xx saat xx dakika kaldı " şeklinde istiyorum.

Maalesef leaderheads 'ın son sürümlerini kullanıyorum bu kullanım şekli tamamen placeholders destekli olarak değişti artık tabelaya yazmak yerine tabelaya bakarak /leaderheads setsign %statistic_kills% 1 ALLTIME/MONTHLY şeklinde yapıyoruz ama benim istediğim bu değil yine de teşekkür ederim. Ben hologramlı istiyorum leaderheads'a bağlı geri sayım mesela şuan Haziran ayındayız Temmuz ayına ne kadar kaldıysa " Yeni sezona xx gün xx saat xx dakika kaldı " şeklinde istiyorum.

Sorun çözüldü işaretlendiği için kilitlenmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl