WaterArchery
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 78
Discord:
waterarchery
Chicken Network Nedir?
Selamlar, Chicken Network toplam 500.000'den fazla kayıta sahip ve anlık olarak şu anda anlık 2000 online bulunan bir sunucudur. İçerisinde SMP, Skyblock, Survival gibi oyun modları bulunur.
Görev Tanımları
Geliştirici olarak sunucumuzda kullanılan pluginlerin geliştirilmesi, güncellenmesi ve bakımından sorumlu olacaksınız. Oyun modları için özel sistemler tasarlayacak, veritabanı yönetimi yapacak ve sunucu performansını optimize edeceksiniz. Aynı zamanda hata ayıklama, yeni özellikler geliştirme ve diğer ekip üyeleri ile koordineli çalışma görevleriniz arasında yer almaktadır.
Gereksinimler
Yetkili Ücretleri
İstenirse sunucu üzerinden pay veya direkt olarak net maaş olarak 40.000TL'ye kadar anlaşma sağlayacağız.
Nasıl Başvuru Yaparım
Başvuru yapmak için beni Discord üzerinden ekleyebilirsiniz: waterarchery
Selamlar, Chicken Network toplam 500.000'den fazla kayıta sahip ve anlık olarak şu anda anlık 2000 online bulunan bir sunucudur. İçerisinde SMP, Skyblock, Survival gibi oyun modları bulunur.
Görev Tanımları
Geliştirici olarak sunucumuzda kullanılan pluginlerin geliştirilmesi, güncellenmesi ve bakımından sorumlu olacaksınız. Oyun modları için özel sistemler tasarlayacak, veritabanı yönetimi yapacak ve sunucu performansını optimize edeceksiniz. Aynı zamanda hata ayıklama, yeni özellikler geliştirme ve diğer ekip üyeleri ile koordineli çalışma görevleriniz arasında yer almaktadır.
Gereksinimler
- Java programlama dilinde ileri seviye bilgi sahibi olmak
- Minecraft Paper plugin geliştirme deneyimi (minimum 3 yıl)
- MySQL/MariaDB veritabanı yönetimi bilgisi
- 18 ve üstü bir yaşta olmak. (Sigorta girişi olacağı için gerekli.)
- Git versiyon kontrol sistemi kullanımı
- API entegrasyonları ve REST servisleri geliştirme bilgisi
- Telefon numarasını başvuru sırasında paylaşabilecek olmak.
Yetkili Ücretleri
İstenirse sunucu üzerinden pay veya direkt olarak net maaş olarak 40.000TL'ye kadar anlaşma sağlayacağız.
Nasıl Başvuru Yaparım
Başvuru yapmak için beni Discord üzerinden ekleyebilirsiniz: waterarchery