MC-TR Ayın En Aktif Üyesi: Seçkin Üye Flaması Geri Döndü!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MC-TR.com
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.067

MC-TR.com

MC-TR.COM
Site Sahibi
Elmaslar
206
Discord İzni
mctr.webp

Değerli MC-TR Kullanıcıları,

Bir dönem forumumuzda aktif kullanıcılarımıza özel olarak verilen "Seçkin Üye" flaması, sizlerin yoğun ilgisi ve talepleri doğrultusunda yeniden aktif konuma geçmiştir. Bu yazımızda, Seçkin Üye flamasının avantajlarını, nasıl kazanılabileceğini ve sahiplerine sunduğu ayrıcalıkları açıklayacağız.

Seçkin Üye Flaması Nasıl Kazanılır?

Forumumuzda her ay en çok mesaj atan kullanıcılar listelenmektedir. Seçkin Üye flaması, aylık en aktif olan kullanıcıya verilir ve bir sonraki aya kadar geçerliliğini korur. Eğer aynı kullanıcı bir sonraki ayda da en çok mesaj atan kişi olursa flama kendisinde kalır. Ancak bir başka kullanıcı bu unvanı kazandığında flama mevcut sahibinden alınarak yeni sahibine devredilir.

• Aynı zamanda, forum üzerinde 1000 mesajı aşmış kullanıcılar bu flamayı almaya hak kazanabilirler. (bkz: Baştan savma mesajlar harici tutulur.)

• Şartları karşıladığını düşünüyorsan, tıkla ve bizle iletişime geç!

Seçkin Üye Flamasının Avantajları

• Seçkin Üye flaması, forumda birçok ayrıcalık sunan özel bir unvandır. Tıpkı Minepass gibi forumun en zengin özelliklerine erişim imkânı sağlar. Seçkin Üyeler, hesap arka planını, müziğini, avatarını, özel başlıklarını ve diğer tüm özelleştirme seçeneklerini kullanabilirler. Bu ayrıcalıklar, kullanıcı deneyiminizi zenginleştirirken forum içindeki görünürlüğünüzü de artırır.

# Forum içerisinde Flama Görünümü:

1749902966624.webp

NOT: 14.06.2025 itibaren her ayın en çok aktif olan üyesine ve şartları karşılayan üyelere verilecektir.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Seçkin? Bir zamanlar seçkindim. Beni bir odaya kilitlediler. Bir kauçuk odası. Konuların olduğu bir kauçuk oda. Ve konular beni seçkinleştiriyor.

Güzel bir flama olmuş, şimdi seçkin olan üyelerin minepass almasına gerek kalmıyor mu bir nevi minepass özelliklerine sahip diyebilir miyiz ?

Ordan bende bir seçin üye rica ediyim.

Aynen minepass üyeliğini almadan minepass ın içerdiği özellikleri kullanabilecek
Bilgilendirme için teşekkür ederim güzel düşünülmüş bir fikir. 2. ve 3. arkadaşlar için de ödül ekleyin bence arkadaşların ihtiyacı olacak gibi :sohappy: (mizah amaçlı diyorum lütfen ciddiye alıp tartışma çıkartmayın) İyi forumlar herkese :heart:

Oysa ki, ben oyuncu koltuğumdan çoktan kalktım.

Seçkin? Bir zamanlar seçkindim. Beni bir odaya kilitlediler. Bir kauçuk odası. Konuların olduğu bir kauçuk oda. Ve konular beni seçkinleştiriyor.

Son düzenleme:
Tasarımı çok güzel ben açıkçası çok seviyorum ayrıca minepass özellikleri kullanabilmemiz çok iyi

Güzel düşünülmüş bir sistem, en yakın zamanda bu flamayı alacağım!

Sahalara geri mi dönsek güzel bir iş gibi duruyor.

"Seçkin Üye" bence olmamış. En basitinden "Ayın Üyesi" bile daha mantıklı geliyor. Ki bir ayda en çok mesaj atmak ile seçkin sıfatının arasındaki ilişkiyi bile anlamlandıramadım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl