Tasarım AyazDuru - Survival Games Thumbnail

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Citrus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.618
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Merhaba arkadaşlar,
biliyorsunuz uzun zamandır paylaşım yapmıyorum, yapamıyorum.
Haftada 20 saat ingilizce görüyorum bu yüzden çok yoğunum konularım çok fazla çalışmam gerek.
@AyazDuru adlı arkadaşa biri tarafından kazıklandığı ve kandırıldığı için hediye olarak bir Survival Games Thumbnail yapmıştım.
Uzun süredir C4D ve Photoshop ile tasarım yapmıyorum. (1, 1,5 yıldır)
Fikirlerinize, görüşlerinize her zaman açığım.

Thumbnail:

z0qYAR.jpg

NOT: Kimseye ücretsiz veya ücretli satış yapmıyorum şuanlık.
NOT 2: Lütfen thumbnail ı çalmayın yada ben yaptım gibi paylaşmayın tespit edilirse hukuki işlemler başlatabilirim. (Benim yaptığıma dair tüm save dosyaları vardır.)​

Tek Kelime İle Efsane.

Güzel olmuş ellerine sağlık :D.

Yazıların boyutunu büyütebilirdin ve rig fotoğraf için büyük görünüyor arkadaki wallpaper da karanlık olabilirdi yani rig çekici olurdu onun dışında güzel

Ya, elbette süper.

Yazıların boyutunu büyütebilirdin ve rig fotoğraf için büyük görünüyor arkadaki wallpaper da karanlık olabilirdi yani rig çekici olurdu onun dışında güzel
Bu thumbnail olduğu için rig büyük görünebilir zaten tek bir rig kullanıyosun. Yazıların boyutu gayet iyi daha fazla büyütürsem rigin bir önemi kalmayacak. Wallpaper a gelirsek ben zaten yaptığım kişiye psd olarak verdim isterse değiştirebilir. Yorumun ve görüşün için teşekkür ederim.

Mükemmel kelimesi yanında çok sırıtır. Kelimeleri kifayesiz bırakan bir çalışma olmuş :)

Mükemmel kelimesi yanında çok sırıtır. Kelimeleri kifayesiz bırakan bir çalışma olmuş :)
Eyvallah kanka, fazlada şımartmayın beni bende dönüşürüm yoksa ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl