AYARSIZ NETWORK | Önemli Açıklama | 1.8 - 1.11 | Jackpot | MetinTaşı | Açık arttırma | Edit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeadGuard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.514
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeadGuard

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
48
zBGOmO.png

AÇIKLAMA

(Üşenmeyip okursanız çok sevinirim )
Arkadaşlar merhaba, ben ayarsız network'ün kurucusu Berkay; şimdi sunucumuzun haritaları özel olarak yaptırılmış, eklentileri vesaire alıntı olmamakla beraber kendimize has sistemlerimiz bile mevcuttur. Öncelikle forumdaki olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim, neredeyse hiç olumsuz yorum yok. Fakat maalesef ki oyuncu sayımız bir elin parmaklarını geçmedi; sunucuyla alakalı bu kadar güzel, olumlu yorumlar gelmesine rağmen pek tutulduğunu söyleyemeyeceğim evet sunucumuz "op factions" değildi "yarı op" dememin sebebi de ne kadar olmasa da koruma 1 set ile başlatıyoruz demir set, deri set ve benzeri eşyalar ile başlatan sunucularda mevcut, bundan dolayı sunucuya "yarı op" dedim. Her neyse konumuza dönelim sunucu pek tutulmadığı için sunucuyu şuanlık askıya aldım, yani ne demek istiyorum: IP adresimiz, eşyalarınız, paralarınız, yaptığınız yapılar, klanlarınız dan tutun aklınıza gelen her şeye kadar bilgileriniz duruyor. Sunucu bir daha açılmayacak diye bir şey yok fakat pek fazla tutulmamasından dolayı sunucumuz şuanlık kapanmıştır fakat dediğim gibi emekleriniz boşa gitmedi, açılmayacak diye bir şey yok. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi günler, iyi forumlar, sağlıcakla kalın...
zBGOmO.png

YNr0QZ.png

IP ➠ mc.ayarsiz.network

Versiyon ➠ 1.8 - 1.12
Slot ➠ 50 Kişilik
Host ➠ Rabisu
Ram ➠ 6 GB

8dDBa7.png

KURUCU Retttro(Berkay)
YONETICI vTeachy(Janberk)
SR. MODERATÖR TouchMyLantern (Eren)
MODERATÖR Ancienty (Furkan)

mk1BM0.png

JACKPOT
6X5oVW.png

WQ1NvL.png

3qYmZ4.png

AÇIK ARTTIRMA

pWBd3L.png

kWnqzm.png

LAPİS EŞYALARI
Lapisten çıkan eşyalar
gWZ7QR.png

GİZEMLİ SANDIK
r2ZAWa.png

PARA ÇANTASI
0BmYvY.png

ALTIN SANDIĞI

6X5o4l.png

MARKET

mk1QV4.png

ER5X7g.png

TAB TASARIMI

3qqYE0.jpg

SİDEBAR TABLOSU

lWvJYg.png

BANKA

G0o61N.gif

KASALAR
Baslangic Kasası
gWZdjN.gif

Legend Kasası
G0odA7.gif

Warrior Kasası
nWLzYB.gif

OTOMATİK SATMA

ZE7v2o.gif

LAPİS ETKİNLİĞİ
YNrn3E.png

G0o6pN.png

NOT: Birçok warp OlymposBT tarafından yapılmıştır bazı eksik warpları da kendimiz yaptık.
SPAWN
okrGgq.png

LAPİS
pWBy9z.png

ARENA
Ln1k1J.png

HAMMADDE
XXLVk6.png

BOSS
PrP8MQ.png

EDİT
zBr84D.png

MARKET
mk1OLV.png

BAR
gWZdX2.png

MC.AYARSİZ.NETWORK

1.8 - 1.12

Son düzenleme:
Beğendim Lakin 6GB Faction İçin Bu Maplar Sıkıntı Oluşturmuyormu?

Sunucuyu beğendim güzel ayarlamışsınız sistemlerde güzel ama kendi serverınız için kodladığınız skriptlere niye yapımcı yazdınız onu anlamadım :D Ayrıca markette birkaç yerde hatalar mevcut çeviri hataları item frame hataları gibi. Neyse umarım hakettiğiniz yere gelirsiniz başarılar.

Mapler gayet başarılı tebrikler. Fakat Konu Tasarımı İçin Aynı Şeyleri Söyleyemem Geliştirilmeli :)

Dostum Hem Map Olarak Hem'de Eklentiler Olarak Nerede Kullanacağınızı Biliyorsunuz Tebrikler.

Çok Başarılı bir sunucu - ultimate1971

Maplar OlymposBt ekibi tarafindan yapilmistir

Sunucu aktif +++[DOUBLEPOST=1499434025,1499433816][/DOUBLEPOST]
Sunucuyu beğendim güzel ayarlamışsınız sistemlerde güzel ama kendi serverınız için kodladığınız skriptlere niye yapımcı yazdınız onu anlamadım :D Ayrıca markette birkaç yerde hatalar mevcut çeviri hataları item frame hataları gibi. Neyse umarım hakettiğiniz yere gelirsiniz başarılar.
Şimdi hem ileride(çook ileride) paylaşma ihtimalim var hemde mesela öyle sistemlere sahip sunucular var ama ben özel olarak kodlandığını belirltmek istedim markete gelince e malum 2000 tane item var çeviri bey çevirdi sağolsun :D. Ama yanlış çevirmeleri gördükçe düzeltiyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.
Mapler gayet başarılı tebrikler. Fakat Konu Tasarımı İçin Aynı Şeyleri Söyleyemem Geliştirilmeli :)
Evet bende farkındayım daha iyi yapmaya çalışıcam :), yorumunuz için teşekkürler.
Çok Başarılı bir sunucu - ultimate1971
Yorumunuz için teşekkürler ^^
Dostum Hem Map Olarak Hem'de Eklentiler Olarak Nerede Kullanacağınızı Biliyorsunuz Tebrikler.
Yorumunuz için teşekkürler ^^
O Güzel olmuş tebrik ederim. (Kolay kolay sunucu beğenmem :D)
Yorumunuz için teşekkürler ^^[DOUBLEPOST=1499434144][/DOUBLEPOST]
Beğendim Lakin 6GB Faction İçin Bu Maplar Sıkıntı Oluşturmuyormu?
Oyun içi gecikmem genel olarak 30 ms civarı ayrıca tps taş çatlasın 19.80 falan düşüyor ama genel olarak 19.9 larda. Yorumunuz için teşekkür ederim.

cok guzel bir server

Gayet Başarılı Bir Server Başarılarınızın Devamını Beklerim Ayarsız Network Ekibi :)

Güzel bir servere benziyor basarilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl