AxteriaFX
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 100
- Minecraft
- AxteriaFX
Discord:
AxteriaFX#4649
Herkese Selamlar MC-TR Üyeleri Ve Sayın Yöneticiler Ben Emirhan
Yetkili Alım Konusu
omgomgomgomgomg
⇤⇥
:'D:'D:'D:'D:'D
➥ Sunucu Bilgileri
AxteriaNetwork adlı Hub Sunucumuz Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere harika bir oyun Keyfi sunacaktır. 9GB RAM bulunmakta Şu Anda Hub Olan Sunucumuz Uzun Bir Dönem Devam Edicek Bir Projeye El Uzatmak İstiyoruz Tabiki 9GB Ram Ile Hub Sunucu Açmayı Düşünmüyoruz Sunucumuzu Her Ay Yenillikler Getirilecek Ve Bu Yeniliklerin Karşılığını Alıcağımızı Düşünüyorum Biz Sunucuyu Dekore Ederken Yani Hazırlarken Neden Yetkili Alımı ? Yapmıyoruz Diye Sordum Takibide Sonra Yapmamız Gerekli Dedim :evet:
➥ İletişim Bilgileri
1ƓöԼƓЄ | Axteria Sunucu Sahibi#2231
:evet:Discord dan Ulaşabilirsiniz:evet:
----------------------------
Formu Doldurmayı Unutma
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad:
Yaş;
İletişim adresi (Discord):
Ustalık Derecen:
Nelerle İlgilenirsin :
➥ Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Ortak
--------------------
:hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir:
AxteriaNetwork Sizlerle Daha İyi Biryere Haydi Katıl Ve Eğer İşinde İyiysen Seçilmeyi Bekle Haydi Ne Duruyorsun Seni Bekliyorum
İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.
Sunucu Tanıtım Konusu
Yetkili Alım Konusu
omgomgomgomgomg
⇤⇥
:'D:'D:'D:'D:'D
➥ Sunucu Bilgileri
AxteriaNetwork adlı Hub Sunucumuz Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere harika bir oyun Keyfi sunacaktır. 9GB RAM bulunmakta Şu Anda Hub Olan Sunucumuz Uzun Bir Dönem Devam Edicek Bir Projeye El Uzatmak İstiyoruz Tabiki 9GB Ram Ile Hub Sunucu Açmayı Düşünmüyoruz Sunucumuzu Her Ay Yenillikler Getirilecek Ve Bu Yeniliklerin Karşılığını Alıcağımızı Düşünüyorum Biz Sunucuyu Dekore Ederken Yani Hazırlarken Neden Yetkili Alımı ? Yapmıyoruz Diye Sordum Takibide Sonra Yapmamız Gerekli Dedim :evet:
➥ İletişim Bilgileri
1ƓöԼƓЄ | Axteria Sunucu Sahibi#2231
:evet:Discord dan Ulaşabilirsiniz:evet:
Formu Doldurmayı Unutma
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad:
Yaş;
İletişim adresi (Discord):
Ustalık Derecen:
Nelerle İlgilenirsin :
➥ Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Ortak
--------------------
:hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir:
AxteriaNetwork Sizlerle Daha İyi Biryere Haydi Katıl Ve Eğer İşinde İyiysen Seçilmeyi Bekle Haydi Ne Duruyorsun Seni Bekliyorum
İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.
Sunucu Tanıtım Konusu
Son düzenleme: