AXTERIA NETWORK | AxteriaNetwork.Keyubu.Com | OPSkyblock - OPFaction | 1.8 / 1.12 |

Yetkili Ekibimizde Olmak İstermisin

• Evet Çok İsterim

Oy: 5 45,5%
  • Maalesef İstemiyorum

Oy: 6 54,5%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatta AsteriaNW Discordlarındayım ortağım araştırıp buldu :D
İsim yönünden tesadüfün ve rast gelmenin bu kadarı.. :P Asteriayı bilirim. Ama sizi daha yeni gördüm.Onun haricinde standart bir sunucu. Sistemler konusunda pek bir bilgi vermediğiniz için yorumda bulunamayacağım. Başarılar.

İsim yönünden tesadüfün ve rast gelmenin bu kadarı.. :;p Asteriayı bilirim. Ama sizi daha yeni gördüm.Onun haricinde standart bir sunucu. Sistemler konusunda pek bir bilgi vermediğiniz için yorumda bulunamayacağım. Başarılar.
Teşekkürler Eleştiriniz İçin Mutlu Oldum Eleştiri Yapıldıkça Önerilerini Ve Eleştirilerinizi Bekliyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eleştiri Yapıldıkça Mutlu Oluyorum Önerilerini Ve Eleştirilerinizi Bekliyorum

Son düzenleme:
Güzel sunucuya benziyor fakat viplere özel renk komut sistemini kaldır derim sohbet kirliliği olur yada direk mvip+ ya verebilirsin.

Klasik bir sunucu, konu tasarımı geride kalmış, gördüğüm kadarıyla vip satışı yapmak için açılmış.

Güzel sunucuya benziyor fakat viplere özel renk komut sistemini kaldır derim sohbet kirliliği olur yada direk mvip+ ya verebilirsin.
Klasik bir sunucu, konu tasarımı geride kalmış, gördüğüm kadarıyla vip satışı yapmak için açılmış.
Mister Arda Eleştirin İçin Teşşekür Ederim EchTR öyle bir nedenle açmadık oyuncular eğlensin sadece zaten o para bana bi şekilde gelir para önemli değil vip satmak için açmadık lütfen dikkat edelim kötülemek amaçlı eleştiri yapmayalım

Artık su konu tasarımlarına vip fiyatlarını eklemeyin lütfen yaha :(

Konu tasarımı güzel gibi, sunucunuz umarım yükselir. Başarılar!

Mister Arda Eleştirin İçin Teşşekür Ederim EchTR öyle bir nedenle açmadık oyuncular eğlensin sadece zaten o para bana bi şekilde gelir para önemli değil vip satmak için açmadık lütfen dikkat edelim kötülemek amaçlı eleştiri yapmayalım
Daha da gelişebileceğinizi ima ettim. Sunucunuzun üzerine bir kaç sistem ekleyip vip üyeler ile normal üyeler arasına dağlar kadar fark koymuşsunuz. Ayrıca amacım kötülemek değil, eleştiri yapıyorum.

Neyse, gönlünüz rahat edecekse;
Sunucu çok iyi.
Sistemler mükemmel.
10/10

@EchTR Teşşekür Ederim Kötü Yönlerimizide Söyleyin Düzeltelim Biz Oyuncularımız Eğlensin Sıkılmasın Tabiki Vipleri Düzenleyeeğiz Eleştiriniz İçin Teşşekürler

Artık su konu tasarımlarına vip fiyatlarını eklemeyin lütfen yaha :(
Bu Dediğinizi Aklımda Tutucam Teşekkürler @EmreCN

Ekibi Topladıktan Sonra Büyük Bir Bakıma Giricez
Usta Tasarımcı Ve Builder Arıyoruz

+Güncel

Son düzenleme:
Konu tasarımı pek başarılı değil geliştirilmesi gerekiyor

Görsellerde gördüğüm kadarıyla maplerin de biraz geliştirilmesi gerekiyor çok boş kalmış gibi

Başarılar dilerim

BAKIM YAPILIYOR
Maddi Konumda Biraz Sıkıntıdayız Ama Olsun Devam Kaldığımız Yerden

Son düzenleme:
Konu Tasarımı Ücretsiz Galiba Ama Daha güzelleri vardı ucretsiz onları yapabilirdiniz

@YunusKoc Eleştirin için teşşekkür ederim Tasarımcı Aldıktan Sonra Yaptırıcaz Yeniden Sıkıntı Etme Hatta Konu Tasarımı Gereksiz Bence Hiç Koymayabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl