AxiTrBilişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maskeli_Efe

--- 6 Tel Creator ---
Elmaslar
5
AxiTrBilişimden bir server aldım fakat servere paralı plugin yükleyince server kendini kapatoypr 7

Lütfen yardım edin !!!

Eklentinin hata verip vermediğine baktınız mı ? Bu tür durumlarda konsol çıktılarına bakmanızı öneririm.

bence bu arkadaşımız eklentiler den böyle bi sorun yaşıyor.eğer yardımcı olmamızı istiyor isen.

Güveniyorsan: Paneli özelden vermen ve benimde hatayı gidermem.
Güvenmiyor isen: Konsolda ki yazıları bizlerle paylaşman gerekir.

İşin acilse: Skype: umuya01 7/24 webmaster/server/web site/ddos desteği

Bu tür konuları Hosting Şikayetler kısmına açmamalısınız.
Sorun eklentide, hiçbir hosting serverine ücretli eklenti yüklendiginde açılmama gibi bir sorun çıkartmaz.
Eklentinin sürümünde sıkıntı vardır.

Sorun eklentide değil ben aynı spigotu ve aynı eklentileri attım ...

Tahminen NewItems eklentisini kullanıyorsunuz , eklenti bozuktur. AxiTR'yi suçlamanız gereken bir şey bulunmuyor.

Tahminen NewItems eklentisini kullanıyorsunuz , eklenti bozuktur. AxiTR'yi suçlamanız gereken bir şey bulunmuyor.
Plugin bozuk değil. Gerekli addonları eklemedi yada versiyonlar çakıştı ben
new itemsi çalıştırabiliyorum. Texture pack kurmadıysanız kurun.

AxiTRye geçmeden önce çalışıyordu şimdi neden eklentiyi tanımıyor ???

AxiTrBilişimden bir server aldım fakat servere paralı plugin yükleyince server kendini kapatoypr 7

Lütfen yardım edin !!!

bukkit sürümüne uygun plugin yüklemeniz gerekiyor 1.7.5 plugini 1.9 sürümlerinde çalışmayabilir veya tam tersi durumlarda bunu hiç kimse düzeltemez sadece plugini yazan kişi düzeltebilir tavsiyemiz pluginerın çıkarttığı tüm plugin sürümlerini incelemeniz ve uygun bukkit sürümüne göre ayarlamanızdır ve bu tür konular için panelden bildirim göndermeniz gerekmektedir forumdan problemleri takip edemeyiz[DOUBLEPOST=1501724333,1501724286][/DOUBLEPOST]
Java sürümüyle alakalı olabilir. Hostinginize danışınız.

makine güncelleme işlemleri otomatik yapılmakta javadan olmasının ihtimali bile yoktur ki öyle olsa bile yüzlerce şikayet mesajı gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl