Tanıtım AxGraves | Güncelleme

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.127
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Minecraft Sürümleri
26.1.2
Merhabalar

Axgraves plugini için ufak bir güncelleme yaptım. Resmi bir sürüm olmadığı için herhangi bir yerden paylaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Birisi gidip yapımcıdan izin alırsa paylaşırım. Bu sistemi sunucum için veya ilerleyen süreçte çıkartacağım paketlerde kullanmayı düşünüyorum.

Yapılan yeni güncelleme ile birlikte eski kafa mantığı değil komple bedeniniz çıkıyor. Beden üstüne sağ tıkladığınızda ise eşyalar otomatik alınıyor ve bedeniniz iskelete dönüşüyor.

İlgili video:

Yaptığım güncelleme ile ilgili önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar

Axgraves plugini için ufak bir güncelleme yaptım. Resmi bir sürüm olmadığı için herhangi bir yerden paylaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Birisi gidip yapımcıdan izin alırsa paylaşırım. Bu sistemi sunucum için veya ilerleyen süreçte çıkartacağım paketlerde kullanmayı düşünüyorum.

Yapılan yeni güncelleme ile birlikte eski kafa mantığı değil komple bedeniniz çıkıyor. Beden üstüne sağ tıkladığınızda ise eşyalar otomatik alınıyor ve bedeniniz iskelete dönüşüyor.

İlgili video:

Yaptığım güncelleme ile ilgili önerilerinizi bekliyorum.

Bu eklentiyi kullanmıştımda sanırım Türkçe değildi.

Elinize sağlık görsellik açısından mantıklı ve güzel görünüyor kuru kafa çıkanlı hali yerine

Artillex Studios Kod Kalitesi mükemmel böyle bir ekleme daha profesyonel hale getirmiş Artillex Studios ile iletişime geçip ilgili discorddan izin alabilirsiniz profesyonel destek ekibi var alışveriş yapmışt8m daha önce

Artillex Studios Kod Kalitesi mükemmel böyle bir ekleme daha profesyonel hale getirmiş Artillex Studios ile iletişime geçip ilgili discorddan izin alabilirsiniz profesyonel destek ekibi var alışveriş yapmışt8m daha önce
Şahsi paketlerimde kullanacağım için çok paylaşmayı düşünmüyorum eklenti açık kaynak olduğu için isteyen olursa özelden iletebilirim ancak public olarak dağıtmayı pek düşünmüyorum. Yorumun için teşekkürler

Güzel ve yaratıcı fikir tebrik ederim :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl