Bulundu [Avrupa] [Gönüllü] Raxeria Network Sunucu Ekibi ve Oyun Direktörü Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

why_shiro

Certified 3310 Enjoyer
Elmaslar
265
Discord İzni
Minecraft
why_shiro
X
whyshiro_

Discord:

why_shiro

Herkese selam arkadaşlar,

Raxeria Network olarak Minecraft sunucumuz için deneyimli bir yetkili ekibi aramaktayız. Finansal olarak tüm giderler benim tarafımdan karşılanmaktadır. Elimizde geliştirme amaçlı 16 GB makine bulunmaktadır. ItemsAdder, MythicMobs, MMOItems vb. premium eklentilerin hepsinin ödemesi sağlanmıştır ve resmi sunucularında destek erişimimiz bulunmaktadır. Sunucu için ciddi bir ücret şimdiden harcanmıştır. 2 - 3 aydır sunucu üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.

Aradığımız pozisyonlar ve gereksinimler:

1. Menajer:
    • Yönetim ekibi ile paralel çalışacak.
    • Alt takımların yönetiminde rol oynayacak.
    • Ubuntu 20.4 işletim sistemine hakim.
    • MySQL veri tabanı sunucularında deneyimli.
    • LeaderOS web skripti ile tecrübeli.
  2. Geliştirici:
    • Sunucu konfigürasyonları ile ilgilenebilecek.
    • Özel eşyaların konfigürasyonları ve yeteneklerini düzenleyebilecek.
    • MMOItems ve MythicMobs ile tecrübeli.
    • Problem çözme yeteneği kuvvetli.
    • Tercihen Java ile eklenti geliştirebilen.
  3. Oyun Direktörü:
    • Oyundaki eşyaların ve bölüm sonu yaratıklarının işleyişini yönetebilecek.
    • Oyunun dengesini sağlayabilecek.
    • Oyuncuların oyun deneyimlerini planlayabilecek.
    • Kademeli görevleri ve oyuncuları oyunda tutacak stratejileri planlayacak.
Raxeria Network, şu anda sadece survival sunucusu bulunan, oyuncuları gezmeye ve progresif olarak gelişmelerini sağlayan bir sunucudur. İçinde zindanlar ve özel açık dünya bulunmaktadır. Amacımız, klasik oyun mantığından farklı olarak oyuncuları tekrar tekrar aynı şeylerle oyalayan sunucular yerine, gerçekten eğlenerek zaman geçirmelerini sağlayacak bir deneyim sunmaktır. Gelecekte skyblock ve diğer oyun modları ile Raxeria Network’ü geliştirmeyi planlıyoruz. Sunucumuz Avrupa tabanlı olup, reklam bütçesi hazırdır. Global ödeme almak için İngiltere'de bulunan şirketimiz üzerinden ödeme almaktayız. PayPal Business ve Stripe hesaplarımız, İngiltere banka hesabımız bulunmaktadır.

Eğer ekibimize katılmak istiyorsanız Discord üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz: why_shiro

Son olarak ödeme konusunda arkadaşlar ben sunucuyu para amaçlı kurmuyorum. Oyuncuların eğlenebileceği bir ortam oluşturmak istiyorum. Aktif olarak gerçek hayatta bir işim bulunmakta Nokia'da çalışmaktayım. Sunucudaki tek beklentim sunucunun en kötü ihtimalle kendi kendini idare ettirmesi yani makine ücreti ve diğer giderleri karşılaması. Ek gelirler yine sunucu için harcanacaktır. Kendi boş zamanımı sunucu ile doldurmak istiyorum diyebilirim. Eğer siz de bizimle birlikte proje üzerinde uğraşmak isteseniz ekibimize davetlisiz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl