A
Aviana
Ziyaretçi
Merhaba Forum Kullanıcıları ,
Aviana Network 6.5 Aydır Açık Olan bir anarşi sunucusudur .
İçerisinde 4 farklı oyun modu barındıran günlük hitleri 150 ile 300 arası player barındıran bir minecraft sunucusudur yakınlarda açmış olduğumuz anarşi skyblock oyun modu optimizasyon olsun sistemler ve görünümler olsun fazlasıyla güzel oldu fakat sunucunun geliri kıt kıta aylık kirayı karşıladığından reklam veremedik bu sebeple duyuramadık ekimizde eklenti olsun tasarım olsun bünyemizde bir serverin ihtiyacı olan her insan bulunuyor kendi eklentilerimizi yazıyoruz her hangi bir sorunumuz bulunmuyor ve gelelim aradığımız arkadaşa kendisine bir deneyim kazanmak isteyen ve bu yolda bize dostluk arkadaşlık sağlıyıcak maddi anlamda başlangıçta ve ileride gerekirse bize destek olucak arkadaşlar arıyoruz .
Detaylı Bilgi Edinmek Isterseniz Sunucuya veya Discord'a Gelebilirsiniz .
Bana Discord Dan Özel Mesaj Ile Ulaşabilirsiniz Discord Hesap Adım : L337#1337
Fakat Arkadaşlık Isteyi Gönderip Dönüş Beklemeyin Sunucuya Gelip Özelden Yazın Sebebi Ise .
Makine Özellikleri
Dedicated Sunucu
64 GB DDR4 Ram
Intel I7 7700K Işlemci
4TB DİSK
Aviana Network 6.5 Aydır Açık Olan bir anarşi sunucusudur .
İçerisinde 4 farklı oyun modu barındıran günlük hitleri 150 ile 300 arası player barındıran bir minecraft sunucusudur yakınlarda açmış olduğumuz anarşi skyblock oyun modu optimizasyon olsun sistemler ve görünümler olsun fazlasıyla güzel oldu fakat sunucunun geliri kıt kıta aylık kirayı karşıladığından reklam veremedik bu sebeple duyuramadık ekimizde eklenti olsun tasarım olsun bünyemizde bir serverin ihtiyacı olan her insan bulunuyor kendi eklentilerimizi yazıyoruz her hangi bir sorunumuz bulunmuyor ve gelelim aradığımız arkadaşa kendisine bir deneyim kazanmak isteyen ve bu yolda bize dostluk arkadaşlık sağlıyıcak maddi anlamda başlangıçta ve ileride gerekirse bize destek olucak arkadaşlar arıyoruz .
Detaylı Bilgi Edinmek Isterseniz Sunucuya veya Discord'a Gelebilirsiniz .
Bana Discord Dan Özel Mesaj Ile Ulaşabilirsiniz Discord Hesap Adım : L337#1337
Fakat Arkadaşlık Isteyi Gönderip Dönüş Beklemeyin Sunucuya Gelip Özelden Yazın Sebebi Ise .
Makine Özellikleri
Dedicated Sunucu
64 GB DDR4 Ram
Intel I7 7700K Işlemci
4TB DİSK
BİZ KİMİZ ?
Biz kimiz? AvianaTR adıyla 2012 ocak ayında ilk faction pvp sunucumuzu kurmuştuk. Sunucumuzun ilerlermesi ve büyümesiyle beraber birçok oyuncu kazandık. En kanlı pvp savaşları, clan yarışmaları, eventleri ile AvianaTR 2012'de yaza damgasını vuran sunucular arasına girmişti. Sizler sayesinde eğlenceli ve zevkli günler geçirdik. Dostluk, kardeşlik, kin, nefret, sevgi, saygı kelimelerini tam anlamıyla dolu dolu yaşadık. Biz pes etmedik, sunucumuzun başına zaman bir sıra kötü şey geldi ama belli etmedik. Sizlerin mutluluğu bizler için çok önemlidir. Sunucumuzda oynayan tüm kardeşlerimize bir teşekkürü borç biliriz. Sizler bizim için her şeyimizsiniz, iyi ki varsınız Aviana halkı!
Ekli dosyalar
Moderatör tarafından düzenlendi: