AventisSurvival - [1.8 - 1.13] - Ada Kaptanı - Nether Bekçisi - Özel Adalar - Kasalar - Kendine Özgü Yenilikler!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AVENTİS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.809
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AVENTİS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
Aventis
KOPYALANABİLİR IP : play.aventisnetwork.com
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

avents.gif
aventis.png

2019-03-29_12.04.01.png

2019-03-29_12.03.22.png

2019-03-29_12.04.41.png

2019-03-29_12.50.29.png

market.gif

Moderatör tarafından düzenlendi:
2019-03-29_12.04.41.png

Şu resimdeki köylülerin olduğu alan bence yakışmıyor. Daha geniş bir pazar'a benzer bir şey olabilir.

2019-03-29_12.04.41.png

Şu resimdeki köylülerin olduğu alan bence yakışmıyor. Daha geniş bir pazar'a benzer bir şey olabilir.
Katılıyorum. Burayı Geliştirebilirsiniz. Konu Tasarımı Güzel .Başarılar

Bir ara girip sunucu da oynucam

Sunucu Güzel Gözüküyor Sistemlere biraz daha bişey eklerseniz daha iyi olcak tır konu tasarımı harika tebrikler yolunuz açık olsun.

Ben survival sunucusunda market saçma olmuş ama görsellerden sunucu güzel gözüküyor bide köylüler kısmı değişebilir

Gerçekten konu tasarımı ve özellikler dikkatimi çekti. Yarın akşam ders tekrarı yaptıktan sonra kesinlikle uğrayacağım.

Emek verilmiş bir sunucu . Başarılar .

2019 da survival'ın kalması ne güzel bir şey başarılarınız devamı gelip de kapanmaz İnşallah server

Selam Builder Alımı Mevcutmudur Bana ulaşınız lütfen efendim. Efuasi#9935

@Wassu , @yiğit_15226426 , @borangumuss , @YunusKoc ,@YigitReisOffical , @Baki19 , @RubySkyMC Furkan
Öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Haritamızda göz zevkini bozan birkaç yer mevcut kısa süre içerisinde bunu çözmüş olacağız.
@EmreCN
Survival bir hayatta kalma modudur. Bahsettiğiniz hiçbir mapın olmaması ve sadece mob ve maden esyaları satman Survival modun bir type'ı yani türüdür. Bu yüzdendir ki "survival" kategorisinde olan her sunucu aynı zorlukta ve denklikte değildir. Çeşitliliğin olması survival türünün bittiği anlamına gelmez aksine türlerin artması yeniliklere açık bir survival modların devamının geleceğini gösterir. Çim yemekle ot yemek aynı şey değildir :)
Düşüncen, değerli yorumun için ayrı ayrı teşekkür ederim.
@Citrus en büyük özgünlüğümüz sunucumuz. Sitemizdeki logomuz yabancı bir grafik tasarımcı tarafından yapıldı ve ufak bir ücreti var. Yani bu ücreti karşılıyabilen herkes bu logoyu kendi isteğine göre yaptırabiliyor. Bu özgünlüğün kısıtlandığı anlamına gelmez. Değerli yorumun için teşekkürler!

Konu tasarımını beğendim, sistemler de iyi gibi ama bence survival yerine başka bir tür açmalıydınız, başarılar.

Bu manzarayı özlediysen seni de aramızda görmek istiyoruz!
2019-04-01_12.28.45.png

son zamanlarda açılmış nadir sunuculardan birtanesi. Başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl