RomanticWarior
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 113
ryna#0104
Merhabalar, photoshop üzerinde ugraşmaya başladıgımı önceki konumda belirtmiştim şuanda kendimi geliştirme amaçlı yaptıgım bi grafik çalışmasını
sizelere göstermek istedim nerelerde hata yaptıgımı söylerseniz sevinirim hakaret bazlı olmadıgı sürece yorumlarınızı bekliyorum.
![]()
![]()
Yusuf Demir#4555
Arkadakilerin minnacık olmasının nedeni Thanos adlı karekterin zaten o karekterlerden boyut olarak baya büyük olmasından.Eğer kendin çizdiysen kahramanları gerçekten güzel olmuş ama kendin çizmediysen kendin çiz bence.
Birda sol alttaki adamı daha iyi biryere koyabilirdin.Ve ayrıca öndeki adam kocaman arkadakiler minnacık biraz büyütebilirdin.
Aşşagıya fotografın orjinal halini zaten koymuşum bakarakta bunu görebilirsin.Pek bir şey fark etmedim :3 Neler yaptığını belirterek daha farklı bir bakış açısı kazanmamı sağlayabilirsin :3
Karekteleri internetten buldum daha photoshop'a o kadar aşina degilim ayrıca thanos boyut olarak diger kahramanlardan zaten cüsseli.Eğer kendin çizdiysen kahramanları gerçekten güzel olmuş ama kendin çizmediysen kendin çiz bence.
Birda sol alttaki adamı daha iyi biryere koyabilirdin.Ve ayrıca öndeki adam kocaman arkadakiler minnacık biraz büyütebilirdin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!