Avengers infinity war tasarım çalışması

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Merhabalar, photoshop üzerinde ugraşmaya başladıgımı önceki konumda belirtmiştim şuanda kendimi geliştirme amaçlı yaptıgım bi grafik çalışmasını
sizelere göstermek istedim nerelerde hata yaptıgımı söylerseniz sevinirim hakaret bazlı olmadıgı sürece yorumlarınızı bekliyorum.

8z94QW.jpg

Y6jXJE.jpg

Açıkçası göze hoş gelmiyor. Daha çok boş bir kağıt var da üzerine rasgele çizikler atılmış gibi.

Merhabalar, photoshop üzerinde ugraşmaya başladıgımı önceki konumda belirtmiştim şuanda kendimi geliştirme amaçlı yaptıgım bi grafik çalışmasını
sizelere göstermek istedim nerelerde hata yaptıgımı söylerseniz sevinirim hakaret bazlı olmadıgı sürece yorumlarınızı bekliyorum.

8z94QW.jpg

Y6jXJE.jpg
Eğer kendin çizdiysen kahramanları gerçekten güzel olmuş ama kendin çizmediysen kendin çiz bence.
Birda sol alttaki adamı daha iyi biryere koyabilirdin.Ve ayrıca öndeki adam kocaman arkadakiler minnacık biraz büyütebilirdin.

Eğer kendin çizdiysen kahramanları gerçekten güzel olmuş ama kendin çizmediysen kendin çiz bence.
Birda sol alttaki adamı daha iyi biryere koyabilirdin.Ve ayrıca öndeki adam kocaman arkadakiler minnacık biraz büyütebilirdin.
Arkadakilerin minnacık olmasının nedeni Thanos adlı karekterin zaten o karekterlerden boyut olarak baya büyük olmasından.

Pek bir şey fark etmedim :3 Neler yaptığını belirterek daha farklı bir bakış açısı kazanmamı sağlayabilirsin :3
Aşşagıya fotografın orjinal halini zaten koymuşum bakarakta bunu görebilirsin.

Karekteleri internetten buldum daha photoshop'a o kadar aşina degilim ayrıca thanos boyut olarak diger kahramanlardan zaten cüsseli.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bazı karakterlerin parlaklıklarını ortama göre ayarlayabilirsin.Örneğin Iron Man karakterinin rengini biraz daha soluklaştırabilirsin.

Her yapıştırdığın resmin dokusu farklı olduğu için photoshop olduğu anlaşılıyor, e anlaşılınca da işin büyüsü bozuluyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl