Avelis | Sunucularınızı eklenti paketlerim ile renklendirin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avelis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.900
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Avelis

Ruh + Kum = Ruh Kumu
Elmaslar
830
Giris3.png

fiyatlariletisim3.jpg

Ekli dosyalar

• Giris3.png
    Giris3.png
    289,9 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Konu tasarımında tasarımcı yazıları her zaman sola yaslamış hoş durmamış. Başarılar dilerim ^^

Konu tasarımında tasarımcı yazıları her zaman sola yaslamış hoş durmamış. Başarılar dilerim ^^
Teşekkürler önerilerinizi dikkate alarak ilerleyeceğiz ancak beni tasarım ile değil işim ile yorumlarsanız sevinirim.

Teşekkürler önerilerinizi dikkate alarak ilerleyeceğiz ancak beni tasarım ile değil işim ile yorumlarsanız sevinirim.
Rica ederim, işinizi nasıl yaptığınızı bilseydim onu da yorumlardım. Bildiğim konu üzerine konuştum, tasarımcınız dikkate alsın sizi yorumladığım yok. Konu tasarımı da önemlidir.

Rica ederim, işinizi nasıl yaptığınızı bilseydim onu da yorumlardım. Bildiğim konu üzerine konuştum, tasarımcınız dikkate alsın sizi yorumladığım yok. Konu tasarımı da önemlidir.
Teşekkürler :D

Konuya fiyatlandırma yazılması saçma o fiyatlar hangi özelliklere göre onunda yazılması gerek, konu tasarımında ULAN yazısı hakaret gibi geliyor, eklenti paketlerinden örnek koymalısınız başarılar.

Konuya fiyatlandırma yazılması saçma o fiyatlar hangi özelliklere göre onunda yazılması gerek, konu tasarımında ULAN yazısı hakaret gibi geliyor, eklenti paketlerinden örnek koymalısınız başarılar.
Teşekkürler, önerileri dikkate alacağım. 50₺ başlayan fiyatlar ile.

Önceli tasarımı değil işlevi :d
İşlevini bilseydim onu da bildiğim kadarıyla yorumlayacağımı belirttim. Satıcıyı yorumladığım falan yok bunu da belirttim. Öncelik tasarım değildir haklısınız, fakat o da önemlidir bunu da belirttim. Daha fazla konunun uzayacağını sanmıyorum, uzayacaksa buradan değil Discord üzerinden ulaşın tartışalım :D

Konu tasarımını beğendim. Satışlarınızda başarılar.

Tasarım Efsane Paketler Şahane <3 ? :<3:

Öncelikle konu tasarımınızı oldukça beğendim. Konu tasarımının yanı sıra hizmetleriniz oldukça hoşuma gitti hayırlı satışlar dilerim. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl