Avelis | Sunucu Hizmetleri | Plugin Paketi | Özel Skriptler | Discord Bot | Özel Java Eklentisi | Web Script

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avelis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden 65 komutlu bot 70₺ mi zaten altyapılı botlar 100 komutlu vs onlar dahi ücretsiz ben olsam onları editler kullanırım asla para vermem dandik.
Burda sistemleri özenle yazıyoruz ve istenılen kodları ekliyoruz, alt yapı botlarda olan kodlar ve komutlar oldukça ametör ve basit.Para veripde discord bot yaptıran arkadaşlar özel sunucular için almaktadır.​

Burda sistemleri özenle yazıyoruz ve istenılen kodları ekliyoruz, alt yapı botlarda olan kodlar ve komutlar oldukça ametör ve basit.Para veripde discord bot yaptıran arkadaşlar özel sunucular için almaktadır.​
Tamam örnek bir discord botu bekliyorum 70₺ lik discordum Boea#3021

Tamam örnek bir discord botu bekliyorum 70₺ lik discordum Boea#3021
Özelden bana ekibe alım varmıdır ve tasarımcıyım diyip başaklarının tasarımlarını atıyorsunuz bana kanıtlayın dedıgımde sipariş olursa verırım dıyorsunuz o yüzden ciddiye almayacagım. Örnek bot için discordumuzdaki bota bakabilirsiniz. Hangı ekipde satış sistemi var ?

Arkadaşlar aranızda eleştiri yapmayı bilmeyen çoğu arkadaş var. Onlar kendilerini biliyorlar. Sizden rica ediyorum ''Eleştiri nasıl yapılır?'' öğrendikten sonra burada eleştiri yapın. Yoksa sert işlem uygulanacak bilginiz olsun. İyi forumlar.

buram buram fiyat/performans kokuyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl