Avelis Minecraft Ekibi l Eklenti Paketi - Skript - Discord Bot - Web Script l

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avelis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.516
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Avelis

Ruh + Kum = Ruh Kumu
Elmaslar
830
MERHABA HERKESE AVELİS MİNECRAFT EKİBİ OLARAK ÜCRETLİ HİZMETLER SUNMAYA BAŞLADIK, DISCORD SUNUCUMUZDA AVELİS BOTU TARAFINDAN 7/24 AKTİF YETKİLİ ARKADASLARIMIZDAN DESTEK ALMA ŞANSINIZ VAR.
VARDIYALI ÇALIŞTIGIMIZ İÇİN GECE AKTİF OLAN ARKADAŞLARIMIZ SİZİNLE İLGİLENCEKTİR.
TEK AVANTAJINIZ BU EKIBIN 7/24 DESTEK VERMESİ VE 3 YILDIR BU SEKTÖRDE OLMASI

SPONSOR:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İletişim Adresleri;
GMAİL: [email protected]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord: Avelis#1668

Ödeme Yöntemleri;
İninal(Barkod): Aktif
DenizBank(İBAN): Aktif

Konu tasarımı (1).jpg

Konu tasarımı (3).jpg

Konu tasarımı (4).jpg

Untitled-2.jpg

Son düzenleme:
Konu tasarımmı kullandığın için teşekkürlerde bence ekipler için tasarlanmış bir tasarım kullanmalısın

Konu tasarımmı kullandığın için teşekkürlerde bence ekipler için tasarlanmış bir tasarım kullanmalısın
Tasarımcı değilim hiçde anlamam forumda buldugumu ındırdım ekipler içinde bulamadım. Ben teşşeküre ederim.​

Tek avantajınız 7/24 destek ise avantajınız yok demektir. Son zamanlarda herkes ekip açıyor. Tutmayacağını anlamanız için kaç kere daha batırmanız gerekiyor? Ayrıca ekip tasarımı konusunda bana ulaşabilirsiniz, ücretsizdense kaliteliyi tercih etmelisiniz. Anathory#8248

Tek avantajınız 7/24 destek ise avantajınız yok demektir. Son zamanlarda herkes ekip açıyor. Tutmayacağını anlamanız için kaç kere daha batırmanız gerekiyor? Ayrıca ekip tasarımı konusunda bana ulaşabilirsiniz, ücretsizdense kaliteliyi tercih etmelisiniz. Anathory#8248
Ekip işi gönül işi diyorsun :D

Yorumun İçin teşşekür ediyorum ancak bu piyasada sadece kendınızı görmekten hoşlanıyorsunuz birileri bi başarıya imza atmak isteyince kötü eleştiriler alıyor ancak eleştirileri dikkate alacagım.​

Discord bot sorumlunuz kim? Belirtmemişsiniz.

Siz tuttunuzmuki bu arkadaşa tutmicaksınız manasına gelen kelamlar ediyorsun?

Siz tuttunuzmuki bu arkadaşa tutmicaksınız manasına gelen kelamlar ediyorsun?
Piyasada sadece kendilerini görmeye alışdıkları için yeni ekiplere yön verecekelrine tekme atıyorlar :)​

Piyasada sadece kendilerini görmeye alışdıkları için yeni ekiplere yön verecekelrine tekme atıyorlar :)​
sanki kendisi piyasada arşa çıkmış gelip burda hadsizde konuşuyor.

1 yıldır discord bot piyasasında varım ama tinders nickli bir arkadaşı ilkkez duyuyorum ya arkadaş yenidir yada nick değişmiş galiba ?
Kendisi Forumda paylaşım yapmıyor bildigim kadarıyla forum hesabıda yok bu gune kadarda bot satmıyordu ama kaliteli işler çıkartıyor web yazılımcısı ve discord bot kodlamakta benım bıldıgım 2 yıldır bot ile uğraşıyor.
Botlarını görmüşdüm kaliteli İşler çıkartıyor.
Ayrıca 4 Yıllık Arkadaşım Oluyor :D​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl