Tasarım Avangers Poster Çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Merhabalar, bi süre paylaşım yapmaya ara vermiştim aklıma ilk yaptıgım tasarım geldi gerçekten rezaletti avangers infinty war ile ilgili bi çalışma yapmıştım busefer aynı yönde daha gelişmiş bi çalışma yapmak istedim sizerlinde görüşlerini merak ediyorum yorumlarda size göre nasıl oldugunu belirtirseniz sevinirim.

24 adet resimden oluşan poster çalışması ;
pnoAk0.jpg

2akO2A.png

Bz0OZp.png

Z3V5LG.jpg

oVZdAb.jpg

lZyQkJ.jpg

VDLQlZ.jpg

nlgb7V.png

vPLaEz.jpg

1Ekpyj.png

LD4vao.png

r1V0Qm.png

7DbBkY.png

PDo7q5.jpg

g6AP55.png

Z3V5DV.png

oVZdg9.png

lZyQ7r.png

VDLQVv.png

nlgb7M.jpg

vPLaE4.jpg

1EkpyN.png

LD4vaZ.jpg

7DbBkN.jpg

r1V0Q3.jpg

9N5YEZ.jpg

Son düzenleme:
Arkaplan ve yerleştirmeler garip duruyor.

keşke groot uda düz yapsaydın.
hulk olmamış ayrıca :D

Doctor Strange'nin altındaki çizgi havadayken olmamış kesip yapıştırılmış gibi olmuş sanki :) Ve sanırım en iyi oturmuş sayılabilecekler ortadaki Thanos , Black Panther,Captain America,Thor olmuş diğerli pek oturmamış + arka planda uyumsuz gibi durmuş. :)

Emek var ama bence kötü.

Doctor Strange'nin altındaki çizgi havadayken olmamış kesip yapıştırılmış gibi olmuş sanki :) Ve sanırım en iyi oturmuş sayılabilecekler ortadaki Thanos , Black Panther,Captain America,Thor olmuş diğerli pek oturmamış + arka planda uyumsuz gibi durmuş. :)
keşke groot uda düz yapsaydın.
hulk olmamış ayrıca :D
Arkaplan ve yerleştirmeler garip duruyor.
Yerleştirmeleri biraz daha uygun hale getirmek amaçlı arka planla, hafif daha eklemeler yaptım şuanki hali daha güzel oldu bazı karekterlerin duruşunu yerini vs. degiştirdim umarım sizde begenirsiniz.

Geliştirilmeli, arkadaşların dediği gibi konumları hoş değil. Fazla resim ekleyerek poster yapaktansa, tek resim kullanarak yaparsan daha iyi olabilir. Örnek olarak kaplan ve kadını birleştirdiğin konun.

Geliştirilmeli, arkadaşların dediği gibi konumları hoş değil. Fazla resim ekleyerek poster yapaktansa, tek resim kullanarak yaparsan daha iyi olabilir. Örnek olarak kaplan ve kadını birleştirdiğin konun.
Haklısın çok fazla karekter oldugu için hepsi tam olarak oturmuyor bundan sonra fazla karekter içeren degilde daha az karekterler içeren çalışmalar yapacagım.

Bir şeyler çabalamaya çalışmışsın ama boşa emek gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl