Bulundu Autopickup ve skript birleşimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mr. PJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 846
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Mr. PJ

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar autopickup ve skripte bir bileşme yapabilirmisini. Oyuncular v.s autopickup ile değil de o script ile açabilsinler autopickup komudunu yani autopickup arayüzü ile bir işleri olmasın, autopickup aktifliği bir kod ile açılsın.

tam olarak nasıl bir şey istiyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz .

mesela auto pickup ta /AutoPickup toggle komutu kırdığın şeyi direk envantere gelmesini sağlar.
bu komut açmak ve kapatmak için kullanılıyor.

ama skript istersen yinede burdan belirt ulaşabileceğimiz bi adres ver daha detaylı konuşalım.

discord olabilir eğer varsa

oyuncuların /ap yazıp oradan seçmesini istemiyorum mesela skripte /11 yazdığında kırdıkları üstüne gelsin tekrar /11 kapat yazdıklarında ise /autopickup toggle komutu tekrar çalışsın ve kapansın yani direk olarak pluginle uğraşmasınlar sadece bu kod ile işleri görülsün istiyorum.

Merhaba arkadaşlar autopickup ve skripte bir bileşme yapabilirmisini. Oyuncular v.s autopickup ile değil de o script ile açabilsinler autopickup komudunu yani autopickup arayüzü ile bir işleri olmasın, autopickup aktifliği bir kod ile açılsın.
Denermisin
Kod:
on command /autopickup:
    cancel event
command /deneme:
    trigger:
        execute player command [/autopickup]

Yok olmadı deneme yazdığımızda /AutoPickup toggle komutunu uygulasın, /AutoPickup toggle 'ı /deneme komutuna çevirmiş oluyoruz .Böyle birşey istiyorum. @McEnes

Bu şekilde deneyiniz, yukarıdaki paylaşılan kod auto pickup komutunu tamamen engellemektedir.
Kod:
command /deneme:
    trigger:
        execute player command "autopickup toggle"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl