AutoPickup Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner Coşkun

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
120
Şimdi kendi yazdığım bir skript var, aşağıda bir kısmını atacağım. Lapis kazarken 4 ile 9 arasında rastgele çıktığı için chance atadım. Fakat kazmanın servet büyüsü arttıkça gelen lapis sayısı sabit kaldığı için yardım almak istedim. break block using held player tool gibi bir event vardı sanırım ama onu bulamadım. Her madene tek tek siteden bakıp chance mi atarsam daha iyi olur yoksa daha kısa bir yolu var mı? Skript çok fazla uzayacağı için tek tek chance atamak istemiyorum ama istediğim gibi bir event bulamadım sanırım. Skriptten bir bölüm;

Kod:
on mine lapis ore:
    if {otosat::%player%} is set:
        cancel event
        set event-block to air
        set {_chance} to random integer between 4 and 9
        set {_para1} to 100*{_chance}
        sat(player, lapis ore, {_chance}, {_para1})

Sanırsam tek tek change atamak zorundasın. :(​

skriptte block drops gibi birşey yok mu ki? ama yoksa bile bir işlemle halledilir çünkü büyü seviyesini çekme kesinlikle var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
break:
    wait a tick
    loop dropped items in radius 0.75 of event-location:
        tag "Age" of loop-entity's nbt <= 2
        add loop-entity to {_drop::*}
bunun bütün item dropları çekmesi lzm dener misin, ama sknbeet gibi nbt addonu lzm

Son düzenleme:
Ne kadar skript olarak kullanmak istesem de xpleri alamayacağımdan, ve tek tek chance atamak zorunda olduğum için (hem kırılmazlık için hem de servet için, belki function ile kısa olarak yapabilirdim ama çok lag olurdu) plugin kullanmaya karar verdim. Yardımlarınız için yine de teşekkürler, konu kilitlenebilir.

aslında öyle değil ama pl de olur tab2..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl